Devica i Vodolija tokom oktobra: Za oba znaka ce ovo biti mesec iznenadjenja!

Devica i Vodolija tokom oktobra: Za oba znaka ce ovo biti mesec iznenadjenja!

2023-10-05 0 By Admin

Oktobar ce biti mesec iznenadjenja i na vama je samo da ga prozivite, da biste znali zasto!

DEVICA

Tokom ovog meseca je mnogo toga moguce. Vasa je sreca da ste svesni sta mozete a sta ne mozete. I tacno rasporedjujete svoje mogucnosti koje vas vode  napred. Zato se necete iznenaditi kad shvatite da ste postavljeni pred stub odluka.Isto toliko cete biti i mudri da savladate i da prepoznate sve prepreke koje su pred vama.

Vasa logika je uvek tu i uvek donosite logicne zakljucke. Nikada ne donosite ishitrene zakljucke, niti odluke na brzinu donesene.Uglavnom se trudite da uvek odmerite, pre nego resite nesto. I to vas svrstava uvek u grupu ozbiljnih i mudrih.

Oktobar je mesec iznenadjenja  koja ce se desavati i to ce vas  uciniti sokiranim. To sto cete uciniti presedan za vas ce znaciti blagom recju, sokiranost i zaprepascenje. Ali ono sto sledi, nece moci da pomeri ni vase misli, niti da pokoleba vase odluke.I sami cete sebe iznenaditi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zaljubicete se u osobu koja ce vas osvojiti na jedan jedini pogled.I bez mnogo razmisljanja cete uci u novu vezu. Ponece vas talas novih emocija, i ljubav ce se useliti u vase srce. Ovo ce biti dani za nove nade, nove zelje i za nove korake.Pred vama su i nove sanse za poslovne korake pa se usmerite ka njima.

Osim sto ce za vas biti mesec iznenadjenja, i vi cete se i provesti jako lepo.Ici ce vam sve od ruke, pa se radujte  sto je tako.Ranije vam nije bilo tako, ali se radujte  da  konacno krece i na vasu vodenicu.Okrece vam se kolo srece i to ce biti  za vas neke srecnije okolnosti. Osim sto cete se vi zaljubiti, zaljubice se i ta osoba u vas.Bice to lepa veza i obostrana ljubav u koju niste poverovali odmah.

Tokom oktobra cete raditi, uzivati u ljubavi i poslovno napredovati.Zato ce za vas biti ovo mesec iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2