Horoskop za naredne dane:Za svakog nesto lepo, ovom znaku sve najlepse!

Horoskop za naredne dane:Za svakog nesto lepo, ovom znaku sve najlepse!

2023-10-06 0 By Admin

VAGA

Osecate  da cete moci da upravljate situacijom, a necete. Ipak cete povuci neke lepe poteze koji ce vas radovati.Pokazace se kao odlicni i sledi vam nesto najlepse. Zaljubicete se ponovo, ali prvi put ovako snazno. Tacno cete znati da volite i da ste voljeni, jer ce vam u momentu biti uzvraceno.

 

SKORPIJA

Jedan lav vas iskreno gleda i ponasa se kao da ste jedina osoba na svetu. U narednim danima cete ponovo oziveti svoju vezu. Opet cete se poceti dopisivati i vasa ljubav ce planuti kao nikad do sada.Vreme je da date sve od sebe oboje, ako imate  obostrane emocije jos uvek. Lepo ste zasluzili, lepo cete i dobiti.

 

STRELAC

Naredni dani su dani kada biste morali biti najsrecniji. Ako nista drugo, pored jedne osobe cete se osecati  najlepse.  Mada imate i velikih obaveza, moracete se potruditi da ih pozavrsavate. Sledi neocekivani poslovni uspeh,a i  sa strane jos sreca vise.

 

JARAC

Nikada niste vodili, niti ste se trudili da vodite sve konce u rukama.Cinili ste sve na volju  drugima, pa je sada vreme  da se i vasa volja ispuni. Zelite se radovati i tako ce vasa sreca  da bude jos veca.Od vas  se ocekuje da  cinite sve u dogovoru, ali ne morate bas sve da tolerisete.

 

VODOLIJA

Budite svesni sta vas ocekuje i da cete imati brdo obaveza. Tesko vam je kad pomislite  na njih, ali ce vam laknuti kad ih obavite. Vasa zarada i novcani bonus bice dokaz zasto se osecate najlepse.I tako cete biti svesni da sve ima cenu jer u sve mora da se ulozi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Lepe stvari tek slede jer cete se radovati i bicete zadovoljni. Zvace vas drustvo u izlaske nakon radnog vremena da idete u provod. Najlepse ce vam biti kad vas pozove jedna osoba, kao za pomoc.Bice to kao slucajno,a ona vas tajno voli, sto cete otkriti. Preko obaveza zeli da privuce vasu paznju.

Stranice: 1 2