Izbor srca i fatalna ljubav:Ova dva znaka ce sresti ljubav svoga zivota do 20.oktobra!

Izbor srca i fatalna ljubav:Ova dva znaka ce sresti ljubav svoga zivota do 20.oktobra!

2023-10-14 0 By Admin

VAGA

Imate na umu da se morate ubrzati u svim planovima.Vasa zivotna polja su uvek cista i jasna, osim jednog.Nikako da ste emotivno zadovoljni.Vreme je ad se malo osvrnete na svoje ljubavi i shvatite svoju usamljenost. Slede vam neka lepa poznastva, a vi dalje odlucujte sta ce vam ko biti.

 

SKORPIJA

Budite svesni da morate da se predate cinjenicama, i da prihvatite sve sto je! Pa i da niste zadovoljni postignutim, morate biti zahvalni svemu i svima. Ipak ste pod miloscu zvezda jer vam ide lako i nenadano dobro. Samo nemojte da se zalite za bilo sta!Neki nikada nece imati ni deo vaseg dobra!

 

STRELAC

Radujte se sto vam vreme i situacije idu na ruku. Radite i drzite se, i uskoro cete imati priliku da napravite izbor srca.Medju mnogima kojima se dopadate vi, srce ce napraviti izbor. Zaljubice se u jednu lepu i neznu osobu koja ce svojim blagim likom da zauzme vase srce.I da vas u potpunosti osvoji za kratko vreme.

 

JARAC

Neko vas zeli nabediti u laz o jednoj osobi koja vam se svidja. Vreme je da citate izmedju redova i znate da je zeli za sebe. Ljubomora te osobe prevazilazi sva vasa oekivanja. Zeli vas ubediti u lose o njoj, da ne biste bili srecni.Vreme pred sobom iskoristite da tu osobu procitate i da je elemminisete iz svoga zivota.

 

VODOLIJA

Svesni ste da vreme tece i da morate koristiti svaki minut zivota. Zasto onda prebirate po proslosti i proklinjete jednu osobu? Zaboravite sve sto je bilo, samo se okrenite novim danima. Vreme je da vam se dese i fatalna ljubav i da se konacno opet zaljubite. Nikad se ne zna kada ce vam se desiti ljubav vaseg zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Da ste malo hrabriji pa da se borite srcem za onu koju volite! Mozda biste je ubedili u svoja osecanja i mozda biste je i usrecili! Nemojte da lako odustajete od nje, vec se usmerite ka njoj. Makar bili i duplo neodlucniji, napravite se da ste hrabri.Sve je do vas i vasih koraka i reci.

Stranice: 1 2