Izbor srca i fatalna ljubav:Ova dva znaka ce sresti ljubav svoga zivota do 20.oktobra!

Izbor srca i fatalna ljubav:Ova dva znaka ce sresti ljubav svoga zivota do 20.oktobra!

2023-10-14 0 By Admin

Do dvadesetog oktobra ova dva znaka ce sresti ljubav svoga zivota!

OVAN

Do kraja oktobra slede vazne promene. Vec ste spremni da pravite nove poslovne korake. Mogli biste se mnalo zabaviti i razmisliti o novoj vezi.Put do jedne osobe ce vam otvoriti izbor vaseg srca. Vreme je da verujete osecanjima i svome srcu.Ono ce vas ubediti da je pred vama prava i velika ljubav vaseg zivota. Zaljubicete se.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Znate sta vam je ciniti dalje, a to su velike odluke i veliki koraci. Do dvadesetog oktobra cete morati da se okrenete novim odlukama. Hteli ili ne, vreme je da se uozbiljite i da donesete ozbiljne odluke.Vreme je da to budu odluke kao pocetak neceg novog,ozbiljnog i odgovornog. Dosta je bilo tracenja vremena.

 

BLIZANCI

Ne stojite u mestu kao neki, vec se borite kao lav. I mada vam je pretesko zivotno breme, opet imate snage da se izborite za srecu. Vec ste na putu da svoj zeljeni san dovedete do ispounjenja.Izbor srca ce pasti na jednu odredjenu osobu koju odavno posmatrate. Mnogo radite i vreme je i za emotivnu srecu.

 

RAK

Nemojte se nadati da ce sve da bude kako valja. Svesni ste i svojih propusta koje ste napravili ranije. Morate se potruditi da pokusate da ublazite posledice. Od jedne osobe ocekujete podrsku, ali vam je nece ukazati.Zato hrabro napred, ali budite malo ostroumniji.Vasu dobrotu su zloupotrebili.

 

LAV

Dok joj vlada lepo i povoljno vreme, zelite da uradite sto vise.Svesni ste da bi lose vreme pokvarilo vase planove. Zato sada radite za dvoje, ne zaleci truda. Zelite zavrsiti svoje obaveze i ispuniti vise od plana.Zelja vam je za kasnije da se posvetite  jednoj jedinoj koju volite.I ad se uverite koliko to ona voli vas.

 

DEVICA

Imate u planu svoje korake da pratite sa koracima jedne osobe. Svidja vam se, uspesna je u svemu, i zelite da je sledite.Ne samo zato da vam se nadje u blizini. Zelite uporedo sa njenim uspehom, da raste i vas uspeh.Tako bi  i za vase zasluge mogla da vam pozavidi. Tako ce da shvati da ste joj ravni u svemu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2