Jarac i Vodolija:Sa vama nije lako,ali moze biti apsolutno carobno!

Jarac i Vodolija:Sa vama nije lako,ali moze biti apsolutno carobno!

2023-10-14 0 By Admin

 VODOLIJA

Osoba ste koja ima stav. Osoba koja zna sta hoce i koja bas nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Mora se priznati da sa vama nije lako. Vi ste snazni, iskreni, ali ste pomalo i tvrdoglavi. Vi kada nesto zamislite, vi to morate i da ostvarite, a to ume nekada da predstavlja problem. Bitno je da kazemo da ste vi osoba koja nikada ne gradi svoju srecu na los nacin. Ali, istina je i to da je ljudima tesko sa vama  iz prostog razloga sto vi niste osoba koja pristaje na kompromise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da ste idealan partner. Kada neko ume da voli kao vi, onda je cinjenica da zasluzuje osobu koja ce vratiti istom merom.

Srecni su oni koji vas imaju pored sebe jer oni nikada nece biti sami. Kada se zaljubite dajete sve od sebe i ljubav je ono sto nesebicno poklanjate. Vi niste znak koji se lako zaljubi, niste neko ko lako zavoli… Ali, kada date svoje srce, kada se zaljubite, vi ste znak koji daje sve od sebe kako bi tu osobu usrecio. No, moramo da kazemo za sam kraj da vi znate i da odete, da okrenete ledja onima koji ne cene vasu divnu dusu. Vi znate koliko vredite.

Stranice: 1 2