Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovim znacima stize poziv koji menja sve!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovim znacima stize poziv koji menja sve!

2023-10-14 0 By Admin

VAGA

U naredna tri dana cete imati neke sitne radosti. Za vas je bolje da je to bilo sta, nego nista. Skromni ste pa vam cak i sitnice znace.Zato se radujte sto ce bar neki pomak na bolje da vam se desava. Za dalje korake se postarajte sami. Jasno vam je koji imate cilj i sta vam sleduje da cinite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ponovo vam je odredjeni lik u mislima i on vam je ucinio lepsim svaki minut. Ovih dana planirate izlazak i vreme je da se radujete tome.Oboje ste nacinili definitivan presek i krecete ponovo od nule.A da ste opet na pocetku srece, jasno ce vam pokazati ovi dani.

 

STRELAC

Vasa ocekivanja su skoro ista svakoga dana.Vazne se vam samo odredjene smernice, a to je da ne sme trpeti vas posao.Jedna osoba vas posmatra i zeli vas kritikovati.Zbog vaseg posla koji je u prvom planu, trpi njeno srce. Okrenite se  malo i onoj koja vas voli. Inace, okrenuce se ona od vas.

 

JARAC

Vasa sreca se svodi na nove planove i nove korake.Ne znaci da se necete odmarati, ali cete i planirati sta vam je ciniti.Svakako cete u nove planove uvrstiti jednu osobu koja vam zivot znaci.Vreme je da ucinite sve sto je do vas da je zadrzite u svojoj blizini.Vec vam je u srcu.

 

VODOLIJA

Sva vasa osecanja vode ka jednoj ribi, bar za sada.Onoga koga ste voleli vise od svih, sada proklinjete.Odneo vam je pola srca sa sobom i bilo je vreme da ga povratite.Sledi vam poziv koji nece promeniti samo ove naredne dane. Promenice ceo tok vaseg zivota u svIm buducim danima.

 

RIBE

Osecate da vas pocinje voleti jedna vodolija.Vreme je da joj posvetite punu paznju.Ona ce menjati ceo vas zivot iz korena.Zato se radujte sreci sto sledi, jer cete opet biti kao nekada, srecni.Sve bolno i ruzno sto se zbilo, zaboravite. Ovo je osoba koja menja vas zivot i koja ce vas opet usreciti.

Stranice: 1 2