Utorak,sreda,cetvrtak:Ovim znacima sreca u najavi!

Utorak,sreda,cetvrtak:Ovim znacima sreca u najavi!

2023-10-16 0 By Admin

Ovim znacima je sreca u najavi, tokom naredna tri dana!

OVAN

Da vam je sreca u najavi, jos ne osecate, mada biste to zeleli. Mozda biste za tako nesto morali da se potrudite. Odbacite svoju stidljivost i ohrabrite sebe da pridjete onoj koja vam je u srcu. Vreme je da se  potrudite da joj pojasnite sta osecate i da ste se zaljubili u nju.

 

BIK

Kod vas je malo primirje i u srcu, i u ponasanju. Vec ste bili i oholi i besni zbog nekih stvari.Vreme je pred vama da se potrudite da zadrzite svoje lepo raspolozenje. Budite spremni da prihvatite neke cinjenice i pomirite se sa necim. Glavom  necete moci da razbijete zid, zato nastupajte razumno, ma sta vam se desavalo.

 

BLIZANCI

Mada mnogo radite, imate snage da i sebi ucinite malo predaha. Odmah po zavrsenim obavezama cete naci nacina da se  opustite. Drustvo koje vas ceka, vec ste vise puta izneverili. Zato cete ovih dana morati da im se odazovete, ali i da obrazlozite zasto ih izbegavate. Nekada ni obaveze nisu izgovor.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Predano radite i trudite se da postignete sto vise. Vama je sreca u najavi u danim pred vama Zato cete moci da se bar malo i opustite, ako nista, bar zbog promene na bolje. Previse ste radili, previse se odricali svega. Vreme je da uzivate u sreci u najavi,a i da znate da ste je zaista zasluzili.

 

LAV

U naredna tri dana sledi sreca u najavi.Bice u liku jedne osobe za kojom odavno idete kao senka.Zaljubili ste se u nju,ali  joj do sada niste rekli.Ovih dana cete se naci u njenom drustvu i pruza vam se prilika.Kako god bude, iskoristite priliku da joj se priblizite i da joj prosledite osecanja.Bicete iznenadjeni odgovorom.

 

DEVICA

Imacete povod da budete ponosni na sebe i svoje korake i zasluge. Mada ce biti ko zna koja po redu, opet vam slede priznanja i pohvale. Vasa je sreca sto vam ide na jednom odredjenom polju.Niko ne zna da ste poceli iz hobija, a da vam je preraslo u profesiju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2