Utorak,sreda,cetvrtak:Ovim znacima sreca u najavi!

Utorak,sreda,cetvrtak:Ovim znacima sreca u najavi!

2023-10-16 0 By Admin

VAGA

I vama je sreca u najavi, ali ako ucinite odlucujuci potez. Morate da pridjete onoj koju volite, kako bi znala za vasa osecanja. Vi ne slutite da i ona vas odavno gleda, ali da nije ni svesna vasih skrivenih osecanja .Zato iskoristite priliku koja ce vam se ukazati i to bas ovih dana.

 

SKORPIJA

Vasa je sreca zbog neceg posebna, ali je vecom cini i jedan lik.Mozda tako sa njim u paru osecate da bi vasa sreca u najavi postala kompletna.Nemate razloga da se osecate drugacije, pa verujte da cete ovih dana i da ucvrstite svoja osecanja.Jasno cete znati ste zelite i koga volite i koliko.

 

STRELAC

Zapala vam je za oko osoba koja nikako da bude  sa vama. Uvek je posmatrate  sa strane, kako seta sa drugima. Vase srce ce da presvisne od tuge ako je ne uspete osvojiti. Zato dajte sve od sebe da je preotmete za sebe samo. Ulozite sav svoj sarm i njene poglede preuzmrite ka sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste svesni ad vase srce mora da bude po strani i da se ne nadate previse.Ono sto vi zelite, stalno i uvek pripadne drugima.Mozda su bas ovi dani, oni u kojima ce da ide na vasu korist.Da i vase srce nadje put srece.A jasno vam je sta bi za vas znacilo srecu i koja je to osoba.

 

VODOLIJA

Znajte da vas cekaju brojne obaveze, pa nemojte odstupati od njih. Znate da se ne mozete pouzdati u bilo koga. Zato cete ici za njima i trudicete se da se tu pokazete, kao i uvek.Suvise ste svoji da biste  nekome dozvolili da biste dopustili da bude bolji od vas.

 

RIBE

Naredni dani su rezervisani za vase nove odluke.Resili ste da zauzmete svoj licni stav po pitanju neceg odredjenog. Pokazite svima da ste cvrsti u odlukama i da necete dozvoliti nikome da vas pokoleba.Dugo ste vi pustali da vas drugi vode da igrate po njihovim pravilima.Vreme je za vasa pravila!

Stranice: 1 2