Vaga i Riba:Odvazne i smele,hrabre i pouzdane uvek znaju da dobiju ono sto i hoce!

Vaga i Riba:Odvazne i smele,hrabre i pouzdane uvek znaju da dobiju ono sto i hoce!

2023-10-16 0 By Admin

RIBA

Niste samo hrabre i pravedne, vec ste osoba neznoga srca!

Suvise hrabre i smele,odvazne ali poudane u svakom momentu i svakoj zivotnoj situaciji.To ste vi drage ribe, predstavnice ovog neverovatnog zodijaka I ne samo sto ste neverovatno hrabre, vi ste toliko i neverovatno dobre. Svesni ste zivotnog toka koji nije uvek na vase vode, ni vase vodenice.

Svesni ste da se zivotno breme ponekad svima svali na pleca i da ga je tesko nositi.Za razliku od drugih zodijaka, vi spadate u one razumne i hrabre. Toliko hrabre da uvek vucete svoje breme, bez da se zalite i da proklinjete i zivot i sudbinu.Svesni ste da svako ima svoje breme, pa da i vama sledi vase.

Ipak se kroz zivot probijate lepo, nekad lako, nekad tesko, ali uvek pozitivno.Vi ste osoba koja je uvek razumna i racionalno gledate na sve.Spremno rasporedjujete i svoje snage i svoje mogucnosti.Svesno cinite sve da se vase zivotno breme smanji ili da savladate  njegovu tezinu.

Hrabre ste i nikada ne zapadate u licne krize iz kojih se ne znate izvuci.Na sve sto vam zivot nosi gledate blagonaklono.Na lepe stvari i srecne okolnosti, gledate sa zahvalnoscu nebu i sudbini.Za teske stvari i lose trenutke gladate kao na nesto sto je zivotna neminovnost.Kao na prepreku koju morate savladati snagom volje.I umesto da proklinjete zivot kao neki, vi se upustate u igru da savladate sve lose.I idete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ikao sto ste vredni i pouzdani kao kolega i radnik, takvi ste i na emotivnom polju. Uzivate postovanje svojih kolega i uz to ste jako tolerantni i solidarni sa njima. Gde god treba da se priskoci u pomoc, tu ste.Ali ste i na emotivnom polju podjednako tolerantni. Od partnera ocekujete da vas postuje i ceni kao coveka, pa tek onda da vas voli.

Uvereni ste tokom zivota da bez postovanja i tolerancije, voljenje ne vredi. Ne zelite ljubav osobe koja ce biti okrnjena necim  sto mora da vas veze. Verujete samo u pravu, iskrenu i cistu ljubav.A takva ljubav nije ljubav, ako ne sadrzi postovanje partnera, toleranciju i pravo misljenja. I to dovoljno govori o tome koliko ste dobri i kako ste neznoga srca.

Stranice: 1 2