Ribe i Ovan-kraljevi zivota:Rodjeni su da uzivaju!

Ribe i Ovan-kraljevi zivota:Rodjeni su da uzivaju!

2023-10-19 0 By Admin

 Ribe i ovnovi su posebni sami po sebi. Ali, ovo su znakovi koji dobro znaju koliko vrede.

 

  RIBE

Rodjeni ste da bi ste uzivali. Oni koji vas ne poznaju misle da ste neko ko je miran, ali je prava istina da ste borac. No, samo je stvar u tome sto je vama obicno potrebno mnogo vremena pre nego dodje do toga da se za nesto ili nekoga emotivno vezete. Vi jeste veliki emotivac ali moramo da kazemo da je izvesno da ste znak koji tacno zna sta je ono sto hoce, i nikada ne odustaje od onog sto naumi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, istina je  da cete reci istinu samo onda kada znate da ne moze nikoga da povredi niti da nekome slomi srce. Prosto, ako ne mozete nekome da ucinite, vi mu necete ni odmoci, i ponosni ste na sebe zbog toga. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu, ali je isto tako vazno da imate i dovoljno novca. Bitno je da kazemo da ste vi znak koji ide ka svom cilju korak po korak i nikada ne odustaje od onog sto naumi. Rodjeni ste da bi ste voleli i vi ste jako nezni, iskreni, ljubav je bila i ostala vas oslonac, vas pokretac, razlog zasto disete i zivite.

Vi ste osoba koja ce uvek naci nacina da se izbori za ono do cega joj je stalo ali sve sto radite, radite posteno, fer i casno. Vazno vam je da imate novac, ali i ljubav. I dok svi misle da vam je samo bitno da ste voljeni, vi ste znak koji vrlo cesto ide na sve ili nista. Ali, vazno je reci, uvek posteno dodjete do svog cilja.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2