Subota,nedelja i ponedeljak:Konacno srecna desavanja ovim tuznim znacima!

Subota,nedelja i ponedeljak:Konacno srecna desavanja ovim tuznim znacima!

2023-10-20 0 By Admin

VAGA

Vasa zanimanja ce vas povesti ka jednoj osobi.Vodjeni zajednickim obavezama, necete shvatiti da vas vuce srce.Jednom recju, vi cete se zaljubiti i to ce biti vasa nova ljubav.Vas posao ce biti laksi put da se priblizite onoj u koju cete se zaljubljivati iz dana u dan sve vise i vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je za susret sa onim sto vam je odneo srce.Jednostavno ga volite i spremni ste da cinite bas sve da budete skupa.Ovo ce biti dani za uzivanje, i budite odlucni da se radujete skupa.Posaljite osecanja u jednom pogledu koji ce mu reci vise od svih reci koje niste izgovorili.

 

STRELAC

Vasa ce sreca da zablista  i vreme je da se zna sta vam je ciniti.Pred vama su srecna desavanja i samo ce vam ona dati bolje raspolozenje.Konacno je vreme za vasu radost i budite spremni  da se vase raspolozenje prenese na  okolinu. Podelite je sa onim najblizim, jer slede srecna desavanja ovih dana.

 

JARAC

Konacno je kraj vasem tugovanju i vreme je za srecna desavanja.Ako ste mislili da nista ne vredi da se zalud nadate, prevarili ste se.Od vas se ceka da budete  spremni da verujete da su se vase nade obistinile.I da je vreme vase srece na pomolu u narednim danima.

 

VODOLIJA

Nastojite da se mirite sa nekim nepobitnim cinjenicama.Vreme je da se nadate da ce da bude bolje, ali i da prihvatite ono sto je. Morate se miriti sa situacijama koje necete moci da promeniti.Ono sto ce vam biti neprihvatljivo jeste to da nicim necete moci da uticete na tok situacije.

 

RIBE

Svesni ste da morate da se povijate kako vetar duva.To ne znaci da menjate misljenja, vec samo da ste dovoljno razumni.Ako mozete da uticete na nesto, uticacete, ako ne, necete ni pokusavati.Zato cete spremno da pokusate da cinite neke korake ovisno o sansama koje se pruzaju.

Stranice: 1 2