Izaberi jednu knjigu:Saznaces kako ce te karma nagraditi do kraja godine!

Izaberi jednu knjigu:Saznaces kako ce te karma nagraditi do kraja godine!

2023-10-21 0 By Admin

Moramo da kazemo da ako si izabrao ovu knjigu, to moze da bude i znak da ces dobiti neku veliku nagradu, neko priznanje. Ne samo za tvoj rad i trud… Vec i za dobrotu koju nosis u svom srcu, sto je svakako za svaku pohvalu. Na najlepsi nacin ces se uveriti u to da postoji karma. Da postoji nagrada za dobra dela, bas kao i kazna za ona losa. No, ti o losim ne treba da brines ni u kom pogledu!

 

Ako si izabao knjigu broj tri:

ANDJEO

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ces  u danima koji su pred nama dobiti ono sto zelis najvise. Ako sada patis zbog osobe iz proslosti onda moras da imas na umu da je jasno da ta osoba prema tebi oseca isto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I da i ona, bas kao i ti, jedino masta  o tome da vama sudbina da jos jednu sansu. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce do toga i doci. Vase pomirenje je zapravo samo pitanje dana, ali je jako vazno da ovog puta naucite da cuvate ono sto imate. Da iskoristite na pravi nacin novu sansu koju vam sudbina daje i nudi.

Ljubav je najlepsa emocija,a kada smo voljeni,i kada volimo,to je jedino i najvece blago koje treba ljubomorno da cuvamo!

 

Stranice: 1 2