Jarac i Vodolija:Najveci dzentlemeni i najlepse dame zodijaka!

Jarac i Vodolija:Najveci dzentlemeni i najlepse dame zodijaka!

2023-10-21 0 By Admin

VODOLIJA

Vi ste najlepse i najharizmaticnije dame zodijaka!Ili gospodin zodijaka!

Drage vodolije, i ne slutite za sta vas smatraju i sta o vama misle svi oko vas! Ne samo oni koji vas ne poznaju, vec i oni koji vas sretnu! Odmah vas ocene kao najlepsu i najharizmnaticniju damu zodijaka. Kako samo znate da se ponasate opusteno, a opet da budete svesni svih pogleda uperenih u vas.

Vi ste neko koga obozavaju, kome se dive.I jos nesto sto vas cini pravom damom, jeste strahopostovanje koje osecate u pogledima drugih. Jednom recju, taj osecaj je osecaj divljenja.Ali to nije samo divljenje vama i vasoj lepoti. To je divljenje vasoj snazi, vasem postovanju, inteligenciji, znanju.

I bas kao sto jos jedan zodijak vazi za dzentlemena i damu, tako i vi stojite sa njim rame uz rame. Naravno zato sto ste ravni po tim osobinama.Sto ste isti i vazite za dva posebna znaka zodijaka.

Ako ste vodolija gospodin, vi ste neko ko zeli da dominira u svakom mementu.Imate moc da vladate svakom situacijom, i da tacno predvidite sve naredne korake. Cak ne morate ni da planirate, vi tacno znate da se vas plan mora ostvariti. Jako ste sposobni, vredni i radni. Ono sto vas cini posebnim, to je autoritet koji posedujete. Jednostavno ste neko kome se svi klanjaju.

Ako ste dama vodolija, onda ste najveca dama koja postoji.Odmerena i lepa, ona koja pleni svojom pojavom na svakom mestu.Ali vi niste lepotica kojoj je lepota jedino sto poseduje.Vi ste biser medju biserima, dama koja ima znanje, inteligenciju,kulturu.Dama koja uziva postovanje mnogih i kojoj se dive.

Ali ste isto toliko spremni da ispunite sve  sto se od vas trazi.Da uzvratite postovanje na isti nacin, da ispostujete sve sto se od vas ocekuje.Posedujete kulturu lepog ponasanja,lepih manira.Tako  nastupate i tako uzvracate.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kao kolega ste solidarni i svi bi da rade sa vama u istom timu ili grupi.Voljeni ste na svakom mestu i svakom drustvu. Sazaljivi ste u nekim prilikama na one koji su manje srecni i koji imaju daleko manje. Osetljivi ste na tugu drugih, na zivotna nedaca onih oko sebe.Cesto pomazete onima koje volite i koji vole vas.

Ma koliko da ste spremni da prastate, cesto to ne znate da cinite na emotivnom polju. Kod vas nema sredine, vec na sve gledate ili belo, ili crno.Ili sreca ili tuga!  Zato trazite nacina da shvatite da nece sve biti onako kako ocekujete!I tada ostanite to sto jeste, pravi gospodin i prava dama zodijaka!

 

Stranice: 1 2