Skorpija-zodijak koji  bezgranicno voli, ali nikada ne prasta i ne vraca se starim ljubavima!

Skorpija-zodijak koji bezgranicno voli, ali nikada ne prasta i ne vraca se starim ljubavima!

2023-10-21 0 By Admin

Ljubav skorpije je poput godisnjeg doba:Dok traje, lepa i beskonacna, a kad pocne slabiti, kad kaze kraj,  to je kraj zauvek!

Ljubav:

Skorpije su zodijak koji voli bezgranicno i njenoj ljubavi se ne vidi ni kraj, ni pocetak.Obicno pocne voleti u srcu tajno i daleko pre, osobu koja joj se svidi. Tako je tajno voleci i obozavajuci, kad udje u vezu, oseca kao da se zna vec odavno. Ali ta bezgranicno velika ljubav ima svoje prednosti i mane.

Ovo je zodijak koji prati sve svoje  zelje i uvek zeli da bude tu partneru da ga podrzi. Njena ljubav nikada nece biti ljubomorna na njegove uspehe, kao sto se desava nekim drugim znacima.Ovo je zodijak koji voli srcem i uvek do kraja, nikada ne vagajuci cija su osecanja jaca.

Nesto je ipak cudno, a to je da je ovo zodijak koji ma koliko iskreno voli, nikada ne prasta. Nikad se ne vraca starim ljubavima i nikada  ne daje drugu sansu. Preosetljiva je i jako osecajna. Blago je onome ko je ima za prijatelja,  a za partnera takodje. Tesko je onome ko joj stane na zulj, jer  ovaj zodijak uvrede ne zaboravlja, a izdaju ne prasta.

Skorpija dama voli srcem i sanja snove sa onim koga voli. Dok je u vezi, verna je i odana svome partneru.Sa njim deli sve svoje probleme i sve teskoce resava zajedno. Partneru je rame za plakanje, ali zahteva isto. Ali kada je jednom kraj, za nju je uvek kraj, i nikad se ne vraca starim ljubavima.

Skorpija gospodin, uvek je dominantan  i voli da ga tako i posmatraju.U jednom se slaze sa damom skorpijom, izdaju ne prastaju nikada.Od njih kad jednom odete, zaboravite da postoje.Vise nema povratka.

 

Stranice: 1 2