Skorpija-zodijak koji  bezgranicno voli, ali nikada ne prasta i ne vraca se starim ljubavima!

Skorpija-zodijak koji bezgranicno voli, ali nikada ne prasta i ne vraca se starim ljubavima!

2023-10-21 0 By Admin

Zodijak koji voli bezgranicno,ali nikada ne prasta i ne vraca se starim ljubavima…

SKORPIJA

Posao:

Ovo je zodijak koji uvek zna sta radi. Ona tacno uvek zna i sta hoce i koji joj je krajnji cilj u svemu. Takodje uvek zna i koliko moze da postigne, znajuci svoje mogucnosti.A verovali ili ne, njene  mogucnosti su jako ogromne. Ona se trudi da radi i preko snage, pa cak i onda kada je svesna da nece pistici zeljeno.

Zato su njene mogucnosti neogranicene, a ciljevi skoro, pa uvek dostizni i moguci.  Jedan je od retkih zodijaka za koje ne postoji rec  koja pocinje sa ne, ali  to jasno ukazuje da  je za nju sve moguce i da u njenom slucaju cuda postoje.Nemoguce postaje moguce!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Postoje tako sto je za nju necije nemoguce-vrlo moguce i s tim u vezi ima i velike rezultate. Jako je vredna i sposobna i jako inteligentna.Mozda nije neko ko ce raditi fizicki teske poslove, ali ce svojom inteligencijom da zaradi lako i daleko vise nego da vuce teret. Jednostavno je magnet za novac i poput maga uvek ga ima. Bas kao da ga ne trosi uopste.

Posao ovih zodijaka je pretezno kancelarijski, mada ne uvek, ali  sta god radili, oni se uvek isticu u tome.Isticu se po znanju, inteligenciji i azurnosti koja se uvek i svugde i trazi. Mnogima ce pomoci da se snadju, mnogima ce pomoci tamo gde zakripi, ako je novcana pomoc u pitanju.

Veliki je  borac za sve sto zeli, pa i za ono svoje licno ja.  Mozda nekada deluje slabom, ali ce rado kroz vatru dok ne ostvari svoj cilj. Osim inteligencije, poseduje lepotu ,ali ima svoj stav od kojeg retko kada odustaje. Zato je mnogi vole, ali je se mnogi i plase.

Veliki je borac za ciljeve koje sebi zacrta, pa makar njeni bliznji mislili da je to nemoguce postici. Veliki je prijatelj koji voli da se ima kome poveriti, i da joj se povere njeni blizi prijatelji. Njen posao uvek ide dobro, snalazi se, i zaradjuje. Zato je samostalna, ali cesto i sama jer je mnogo uspesna. Zna se da mnogo uspesni imaju mnogo novca a malo prijatelja. Ne treba joj mnogo, vazno je da ima  par onih koji su joj pravi…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2