Ponedeljak,utorak,sreda:Jednom zodijaku sledi ispunjenje najvece zelje!

Ponedeljak,utorak,sreda:Jednom zodijaku sledi ispunjenje najvece zelje!

2023-10-22 0 By Admin

VAGA

Naredna tri dana mozete se usmeriti napred i konacno okrenuti necemu vaznom. Vreme je da budete konkretni i jasno znate cemu se zelite okrenuti. Od vas ce zavisiti vasi koraci, pa gledajte da idete za onim  sto zelite.Gledajte da se svakako okrenete svojim prioritetima po vaznosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa situacija nije najbolja i vreme je da je resavate na bilo koji nacin. Pokazite da ste  odlucni i  da ste na visini zadatka. Nesto ste se zapleli i osecate se kao da ste u klupku iz kojeg se necete moci izvuci.Ne ocajavajte i svoju komplikovanu situaciju ne cinite jos komplikovanijom.Pokazite dozu snalazljivosti, ali i razuma.

 

STRELAC

Bice ovo dani koji ce lako da popune neka prazna mesta na vasem emotivnom polju. Vreme je da se okrenete jednoj osobi koja ce vas zaljubljeno posmatrati.Odavno ste isli za nekim drugim interesovanjima, ne mareci o licnim zeljama i emocijama. Sada ce lako doci u prvi plan necija zainteresovanost za vas i vase bice.

 

JARAC

Znate sta se zbiva i da li  bilo kako mozete da uticete na ta zbivanja. Mozda se to do sada niste ni zapitali, a kamoli da ste  uticali.Nek vase srce  proba da razume sve sto se oko vas zbiva necijom voljom. Prihvatite da ne mora da sve bude tako kako jeste.Sto mozete menjajte.

 

VODOLIJA

Mozda ne ocekujete znatnije promene ovih dana, ali ce ih biti. Na vasu srecu, bice na bolje, i to ce biti dobro da je tako.Niste planirali susret sa jednom osobom, kako se ne biste sporeckali. Osecate da bi doslo do toga da biste se posvadjali, ali cete postupiti mnogo razumnije.Zanemece kad mu kazete nesto sto ste upravo saznali.

 

RIBE

Vode vas  osecanja koja imate u srcu, ali i vasa doza ponosa. Razmisljate o nemogucoj ljubavi sa jednim  likom i nikako da ga izbrisete iz srca. Zasto biste ga brisali, ako vase srce ne zeli? Daleko bolje ce biti da sve oko sebe iznenadite i odbranite svoju ljubav. Budite jaki da savladate sve barijere koje vas  razdvajaju, uprkos svemu i izborite se za vasu licnu  i obostranu srecu.

Stranice: 1 2