Susret koji ce pamtiti zauvek! Nakon niza suza i teskih dana dolazi sreca ovim znacima!

Susret koji ce pamtiti zauvek! Nakon niza suza i teskih dana dolazi sreca ovim znacima!

2023-10-22 0 By Admin

  LAV

Susret za pamcenje?  Vi ste ga vec doziveli. Osoba do koje vam je stalo je  odavno usla u vas zivot. Vi sada niste zajedno ali nema nimalo sumnje da je prava ljubav vec usla u vas zivot.

Morate da imate na umu da ni  u kom slucaju ne treba da  mislite o svom ponosu, on vam nece doneti nista dobro. Jako je vazno da kazemo da ce doci do toga da vam se javi  ta osoba. Da vam prizna da joj je i dalje stalo do vas, a sve ostalo ce biti na vama. Samo u slucaju da ste spremni na promene, u smislu da se borite za ono sto zelite i da priznate gde gresite, sreca ce biti moguca. Znajte da ljubav ni u kom slucaju nije dovoljna jer ako  ne zele oboje da se trude, onda nije ni vazno koliko je ljubav jaka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, bilo kako bilo, vi cete u danima koji su pred nama shvatiti da je vasa srodna dusa uveliko u vasem zivotu… Susret sa pravom, srodnom dusom, vama se vec desio. No, vrlo uskoro ce doci do toga da nema nimalo sumnje da je samo pitanje dana kada cete opet tu osobu videti. I to ce biti dovoljan dokaz da sudbina za vas ima velike planove.

No, sansa za srecu je pred vama, i u to nema nimalo sumnje, ali ono sto moramo reci jeste da ce sve biti moguce samo u slucaju da oboje odlucite da zaboravite na ponos. Da kazete izvini, i da poradite na tome da ispravite ono to ste lose napravili…

Stranice: 1 2