Utorak,sreda,cetvrtak:Dani koji ce ulepsati zivot ovim znacima!

Utorak,sreda,cetvrtak:Dani koji ce ulepsati zivot ovim znacima!

2023-10-23 0 By Admin

Utorak, sreda i cetvrtak su dani koji ce ulepsati zivot ovim znacima!

OVAN

Vreme je ad se raduju vase  misli jer dani pred vama ce ulepsati vas zivot. Slede vam prelepa iznenadjenja pa ce ovo biti vasi dani. Niste ni mogli da zamislite da vam se desava  nesto slicno. Nije zalud receno da ko se nada uvek ima sanse da mu se nade i ostvare.

 

BIK

Trenutno ste u besparici, pa se trudite da se sto vise zaposlite. Radicete kako biste podmirili neka dugovanja i neizbezne zadatke. Ovih dana cete se odluciti na jedan korak koji nosi izvesnu situaciju,ali i rizik za vas. Svakako da se uzdate u onu narodnu, da ko ne rizikuje, nece imati ni dobiti.

 

BLIZANCI

Vreme je da se desava nesto sto ce vas zivot ulepsati. Ako nista drugo, vasa okolina mmora proznati da ste vi to i zasluzili. Vreme je za nove radosti koje ce konacno i vas zivot da uvesele.Mada ste spremni da se odazovete izlascima, ipak nesto vas jos uvek muci u dusi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nije proslo mnogo dana od poslednje rasprave koju ste imali. vam je jako tesko jer se osecate povredjenim bas od osobe koju volite. Nije vam bitno da li ona vas voli i koliko.Ovih dana cete se susresti sa nepravednom situacijom koja ce vas opet zaboleti.Vreme je da se zapitate dokle?

 

LAV

Nikako da vam se posreci sa jednom osobom. Svidja vam se, mada vas tvrdoglavo odbija i ignorise.Nadjite nacina da joj se priblizite, ovih dana ili nikada. Ovo ce biti dani vase sanse da vam se dese situacije koje ce vam ulepsati zivot. Ona se pravi  vaznom sto ne sme da vam se poveri.

 

DEVICA

Vase emotivno polje je prazno a da tako ne mora da ostane. Ne ponasajte se kao da vas zanima samo posao. Ovih dana se osvrnite oko sebe i pokazite da vam je bitno da se nekome dopadate.  Otkricete jedne tople oci koje vas uporno posmatraju.Samo sto vam nisu rekle da vas vole vise od svega.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2