Sreda,cetvrtak i petak: Naredni dani donose pravu ljubav i veliko slavlje!

Sreda,cetvrtak i petak: Naredni dani donose pravu ljubav i veliko slavlje!

2023-10-24 0 By Admin

VAGA

Vec ste planirali ove dane da vam budu radni. Vreme je da zavrsite sve sto je do vas, pa da se prepustite druzenju. Neko vas jako voli, i vase srce ce tek da oseti tu ljubav.Imate sanse da se nadjete u zajednickom drustvu gde ce se ukrstiti vasi  zaljubljeni pogledi.

 

SKORPIJA

Konacno je pravo vreme da se zna  sta vam je plan za ove dane.Jasno je da ste ih planirali, ali da niste nikome rekli o cemu se radi. Zelite da necim iznenadite svoje voljeno bice i da tako ulepsate naredne dane. Vreme je da oboje shvatite da ste jedno drugome razlog zbog koga vredi ziveti.I da o tome govore vasa osecanja.

 

STRELAC

Imate vi obaveza ali se morate okrenuti i jos nekome.Jedna osoba se pita  da li ste se vencali za svoje radne obaveze! Oseca kao da ste je zapostavili i sto je gore da je vise ne volite. Ako gresi, usmerite je, obrazlozite joj sve i pokazite da joj se tako samo cini. Ali, prvo dajte sebi iskren odgovor.

 

JARAC

Jedna vas osoba  zeli uciniti naivnim i okrenuti vas od voljene osobe. Konacno ce se pokazati taj lazni prijatelj kao prepreka vasoj sreci. I shvaticete da to nije prvi put da vas ubedjuje u lazi koje ne mozete ad zamislite. Kako je samo ljubomoran na vasu srecu i vasu ljubav! I cini sve iz pakosti.

 

VODOLIJA

Ovih dana se polako gubite i lagano popustate u svojim smernicama.Sad mislite i pricate jedno, a cas protiv istoga. Zasto menjate misljenja cas-cas,  a da niste svesni prethodnih reci i stavova?Da li vas na to tera vas veliki inat i tvrdoglavost? Ili vasa ogromna ljubav u srcu, iako ste povredjeni u dusi?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ne smete se opustati sto se tice obaveza jer imate zacrtane planove. Ne stojite bas dobro finansijski, pa cete se radovati sansi da dobro zaradite. Budite spremni da ispostujete rokove, da popravite novcanik. Sve drugo ce vam biti potaman ako ne budete brinuli.

Stranice: 1 2