Nedelja,ponedeljak,utorak:Novi koraci,slavlje i nove ljubavi, kako kome…

Nedelja,ponedeljak,utorak:Novi koraci,slavlje i nove ljubavi, kako kome…

2023-10-28 0 By Admin

VAGA

Ovih dana cete morati da donesete vaznu odluku. U dilemi ste duze vreme i stalno se osecate lose zbog toga. Nikako da porevagnete sta vam je ciniti, ali cete doneti definitivan kraj. Makar bilo i na vasu stetu, od vas se ceka  da konacno kazete sta mislite. I da pokazete svoj stav.

 

SKORPIJA

Nije vam ni do cega stalo, osim do jedne osobe. Samo njoj ce biti posvecene vase misli, planovi i koraci.I kao i do sada, i ovih cete dana da se krecete u njenom smeru.Vreme je da se izjasni sta ona oseca prema vama. Ako vam se ona nece posvetiti, zalud je da se trudite samo vi.

 

STRELAC

Na vasa ce vrata uskoro pokucati slucajni prolaznik i srce ce vam stati. Bice to osoba koja ce zakoraciti u vas zivot. Ni manje, ni vise, no vasa nova ljubav. Vreme vam ide na ruku i sve prilike  u prilog. Radujte se jer imate razlog radovanju, i novi povod za srecu. Slavlje je na korak od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vec ste odredili planove za ove dane i tu ubrajate jednoga strelca. Trazite drustvo u kojem cete se naci oboje, da biste ga mogli posmatrati. Ne morate se izjasnjavati i zasto,vec se zna. Polako, ali sigurno pokazujete interesovanje jer se zaljubljujete.I vasa je sreca na dohvat ruke!

 

VODOLIJA

Osecate se beznadezno u poziciji u kojoj ste trenutno. Rado biste da je onako kako ste zeleli, ali nece biti. Zato  je vreme da se malo povucete na stranu i da desavanja posmatrate sa strane.Od vas se ceka da budete spremni da neke stvari prepustite drugima. Vreme da shvatite ad se uloge menjaju!

 

RIBE

Vreme je za slavlje,pa se tako i ponasajte. Pred vama su jako lepe situacije i vreme ad se okrenete svojoj sreci. Konacno ce vam se ispuniti velika zelja i bicete ponosni zbog toga. I mada ste mislili da taj dan necete docekati, ipak ste se nadali. Imali ste veru u bolje dane i uspeli ste da vam se i ostvare.

Stranice: 1 2