Ovim znacima je voljena osoba slomila srce:Evo da li se kaje zbog toga i hoce li vas pozvati!

Ovim znacima je voljena osoba slomila srce:Evo da li se kaje zbog toga i hoce li vas pozvati!

2023-10-28 0 By Admin

 

 RIBE

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od ljubavi. Da je na vama da donesete odluku da li ste spremni da idete  ponovo ka nekome ko vam je vec jednom slomio srce. Velike su sanse da su pred vama dani kada ce vasa voljena osoba opet da ucini prvi korak ka vama. Kako i ne bi kada vas voli toliko da nema toga sto za vas nije u stanju da uradi?

Ona je zaista shvatila da vi vredite  te da vam nije  poklanjala onoliko ljubavi i paznje koliko vi zasluzujete… I ona je zapravo konacno spremna da se menja  jer zeli da vam ovog puta uspe. Zato, ako su vase emocije i dalje jake i obostrane onda  je jedino vazno da se fokusirate na to da vam ovog puta uspe. Kada ljubav postoji, sve je lakse,  i sve vredi…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

      JARAC

Vrlo jev vazno da kazemo da ce doci do toga da vam vasa voljena osoba na delu dokaze svoju ljubav. Dakle,  ako ste sada u prekidu ili svadji, pomirenje je sigurno i desice se mnogo brze nego sto mozete i da zamislite.  Ocekujte da vam se ta osoba javi i da vam na delu dokaze i pokaze snagu svojih emocija. Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da ta osoba zasluzuje da joj date onoliko koliko ona daje vama.

Jer, ono sto je najvaznije od svega jeste da nikada ne odustajete od iskrene i prave  ljubavi. Moramo da dodamo za kraj da je bitno reci da se vas dvoje mnogo razlikujete ali da je ljubav koja postoji medju vama zapravo jaca od svega. I to je ono sto je najvaznije.

Stranice: 1 2