Naredna tri dana su dani novih susreta i sati za pamcenje ovim znacima!

Naredna tri dana su dani novih susreta i sati za pamcenje ovim znacima!

2023-10-30 0 By Admin

VAGA

U danima pred vama bice novih susreta, pa nadajte se i sebi. Vasa je zelja da vam se desi nesto odredjeno i lepo. Prizeljkujete susret sa jednom odredjenom osobom, misleci da nemate sanse .A sansa ce vam se ukazati tako nenadano i na vasu neocekivanu srecu.

 

SKORPIJA

Tera vas osecaj da tragate za onom jedinom i za vas posebnom. Tesko da ce vam se uskoro ukazati takva sansa, ali verujte da hoce nesto drugo. Sledi vam novi susret koji ce vas jako zainteresovati. I od trenutka susreta sa novim likom, vase ce se srce probuditi.

 

STRELAC

Nemojte se suvise nadati posebnim stvarima. Ovo jesu dani novih susreta, ali ne znaci da ce se desiti i vama. Vi biste mogli malo vise da razmislite o novim koracima. Nesto vec dugo planirate, a nikako da uspete da se pokrenete po tom pitanju. Ucinite nesto po pitanju svoga plana.

 

JARAC

Srce  vam kuca ubrzano i osecate da morate da se okrenete novim stvarima. Zasto stalno mislite za onim sto je proslo? Vreme je novih susreta i novi su dani pred vama. Pokazite da ste spremni da se okrenete novim desavanjima jer ona vam i slede.Ukljucite se malo u drustvo i svoj sopstveni zivot.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni sta vas ceka i ko vas moze  iznenaditi. Mozda bas neko za koga mislite da je poslednja osoba na svetu. Cuda su u ljubavi moguca, pa se mozete i zaljubiti.Mozda ste nekoga posmatrali na drugi nacin,ali ce vas razuveriti .Dokazace vam da je drag, i dobar i poseban na neki nacin.

RIBE

Imacete razloga za srecu i radovanje, a posebno na nenadanom planu. Mozda ce vase emotivno polje da neko popuni. Verujte da sledi susret koji ce da sve zeljeno nadomesti.Jedna ce osoba da popuni sve praznine u vasem zivotu i vasu usamljenost da zauvek  otera!

Stranice: 1 2