Slede promene:Mnogo tuge ce imati strelci,dok ce ovi znaci docekati divne dane u svom zivotu!

Slede promene:Mnogo tuge ce imati strelci,dok ce ovi znaci docekati divne dane u svom zivotu!

2023-10-31 0 By Admin

VAGA

Drage vage, novembar vam donosi neočekivana dešavanja u ljubavi koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Vama će se ta osoba vratiti u život i ona će biti spremna na sve kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

ŠKORPIJA

Drage škorpije, novembar vam donosi samo radost i vama će tokom njega krenuti u životu. Konačno vam predstoji mesec koji će vam ispuniti sva očekivanja. Vama će novembar doneti tako mnogo toga prelepog.

 

STRELAC

Dragi strelci, novembar vam donosi ono od čega sada strahujete. On vam donosi ljubavni kraj. Nažalost, vaša veza će se tokom novembra završiti i to zbog toga što će vaš partner učiniti nešto jako nepromišljeno. Vi nećete moći da pređete preko jednog postupka vašeg partnera.

 

JARAC

Dragi jarčevi, novembar vam donosi brojne sjajne trenutke. On vam prvo donosi veoma bitne uspehe na poslu, pa vas onda očekuju dešavanja u ljubavi zbog kojih će situacija na planu ljubavi vašeg života postati mnogo bolja.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, tokom novembra ćete moći da se opustite i da uživate u onoj najvećoj sreći. Novembar vam donosi tako mnogo toga pozitivnog i dobrog. A vama će posebno mnogo značiti brojni uspesi koji vas očekuju na poslu. Tokom novembra ćete imati mnogo razloga za radost.

 

RIBE

Drage ribe, sve ono što vam donosi  će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vi ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na poslu, ali vas zato na planu ljubavi vašeg života očekuje tako mnogo toga prelepog i čarobnog. Vaše raspoloženje će se menjati.

Stranice: 1 2