Lav-jedan jedini! Njemu ne treba kruna,on je kralj sam po sebi!

Lav-jedan jedini! Njemu ne treba kruna,on je kralj sam po sebi!

2023-10-31 0 By Admin

 Vazno je da kazemo, ako postoji znak koji je poseban sam po sebi, onda je to lav. I ovo je neko ko je svestan toga koliko vredi.

Lav je onaj znak koji zna da vredi. Onaj koji privlaci paznju cim se pojavi, gde god da se pojavi, a da pri tome nista ne uradi.

Ovo je prosto znak kojem niko ne mora da prica da je lep, poseban, jer on dobro zna sve i neko je ko zahteva postovanje. Naravno da zna da ne mogu svi da ga vole, ali postovanje je ono sto ovaj znak zahteva, i sto naravno zasluzuje.

Dok se drugi zodijaci opredele izmedju ljubavi i novca, lavu je takva podela pomalo smesna. Prosto, to je zato sto je ovo znak koji zeli sve ili nista i koji na to uvek ide.

On nece dozvoliti da mu nesto fali, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce svakako da se bori za ono sto zeli. Ukratko receno, on je borac i koji ide ka svom cilju, sam se bori, trudi i zalaze.

Ne ocekuje da mu bilo ko bilo sta pokloni. To je ono sto je zapravo najlepse kada je ovaj znak u pitanju. Imati lava kraj sebe znaci imati pravog prijatelja. Ovo je neko na koga mozete da se oslonite, ali isto tako, i neko ko ce dobro znati  kada je vreme da nekome okrene ledja! Imajte na umu da je ovo  znak koji ce naci snage da izdrzi sve ali da je ovo pre svega neko ko ce spoznati pravu vrednost zivota.

Ljubav mu je jako vazna ali moramo da kazemo da je neko ko ume i zna da se izbori za ono sto zeli. Neko ko zapravo nikada ne odustaje ali sve sto radi, radi casno i posteno.

Bitno je da naglasimo da je ovo znak koji je iskren, odan i predan. Dace vam sve sto ima ali je cinjenica da ce biti spreman da se bori za ono sto zeli na pravi nacin.

Imati lava kraj sebe znaci imati i nekoga ko ce vam biti odan, veran, prijatelj iznad svega.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2