Blizanac i Rak-najbolje duse zodijaka:Ma sta da im ucinite, spremni su da oproste!

Blizanac i Rak-najbolje duse zodijaka:Ma sta da im ucinite, spremni su da oproste!

2023-11-02 0 By Admin

RAK

Najveci ste sanjar zodijaka i najbolja dusa!

Bio bi to najblizi i najsazetiji opis vas rakova. Napaceni kroz zivot, stekli ste notu osetljivog srca.Bas onakvog srca koje voli bezgranicno.I ma koliko jako da volite, toliko ste dobri i osetljivi. Bolecivi prema onima koje volite i spremni da prastate.I ma sta da vam ucine drugi, vi ste spremni da prastate i da stanete na drugu stranu.

Cesto vam se desi da neke bliske osobe misle da vucete stranu drugima.Cesto budu ljubomorne na one koje vi pravdate i branite.Ali vasa njaveca i najbolja dusa ne zna drugacije.Vi niste neko ko pamti lose stvari i ceo zivot ne zna preci preko njih.Takve situacije gurate u zaborav i u proslost.

Kolega ste za pozeleti i prijatelj koji jednom prijatelj, bude prijatelj uvek.Neko koga uvek gledaju kao osobu koju uvek cene i postuju.Zasluzili ste to svojom dobrotom, radom i postovanjem koje i vi ukazujete.Kada volite, vi se ludo zaljubite, i vasa ljubav se ne moze okrenuti. Uglavnom volite zauvek onu za koju se opredelite. Niste avanturista i nikada ne varate.Dok ste u vezi, vi ste skoro zakleti na poverenje, postovanje i ljubav.

Zato ste voljeni i skoro uvek zeljeni od mnogih.Mnogi bi da vas imaju u svojoj blizini, da vas vole i da ih vi volite.A vi ste sanjar koji veruje u jednu jedinu ljubav.U vecnu srecu, u zivot bez tuge i stresa.I blago onome ko vas ima za partnera!

 

 

Stranice: 1 2