Ljubavni horoskop za naredne dane:Ko nece moci da kaze “ne” bivsoj ljubavi?!

Ljubavni horoskop za naredne dane:Ko nece moci da kaze “ne” bivsoj ljubavi?!

2023-11-04 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas vise nego sto mozete da zamislite. On to dobro krije ali je cinjenica da je prema vama vise nego iskren. Razmislite o tome da mu date priliku i on ce umeti da nadje nacina da vam dokaze da niste pogresili.

 

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da je jednom lavu stalo do vas. Da je odan i iskren i da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Ovo ce biti dan kada za vs bas nista nece biti nemoguce i cini se da cete  u danima pred nama doziveti jos jedan novi pocetak.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da samo od vas zavisi hocete li se vratiti na staze proslosti. Ali, velike su sanse da ste spremni da prastate zato sto vam je do nekoga stalo vise nego ikada. Jasno je da vas je ta osoba povredila ali ono sto osecate prema njoj je jace od svega.

 

 JARAC

Vi cete naredne dane provesti tako sto cete se boriti sa ljubomorom. Vi znate da nema razloga i da vam je voljena osoba odana i verna. Ali moramo da kazemo da je jace od vas. Prosto je previse volite i spremni ste na svaki nacin da se borite kako bi ste je zadrzali. No, mozete je izgubiti i zbog nepoverenja.

 

VODOLIJA

Vrlo ste raspolozeni ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da je jednom raku stalo do vas. U danima koji su pred nama cete doneti veliku odluku i bicete spremni da idete na sve ili nista kako bi ste osvojili necije srce. No, dok se taj rak bori za vas, vi gresite sto idete ka nekome ko ne zna  da vas ceni…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Naredne dane treba da posvetite sebi.Da razmislite sta je najbolje za vas i da se ponasate u skladu sa tim. Zivot je samo jedan. Nemojte ni u kom slucaju da dozvolite sebi da  ga  zivite onako kako drugi zele i pricaju da treba. Vreme je da slusate svoje srce.

Stranice: 1 2