Nedelja,ponedeljak,utorak:Ne sanjate,ovo ce biti stvarni dani vase srece!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ne sanjate,ovo ce biti stvarni dani vase srece!

2023-11-04 0 By Admin

Ovi znaci ce misliti da sanjaju,ovo ce biti stvarni dani njihove srece!

OVAN

Dani za promene vam slede. Vasa ocekivanja ce malo cekati na ispunjenje. Bice to nesto na emotivnom planu .Za sada cete morati da ostanete strpljivi. Morate biti pozitivni i pozitivno i razmisljati. Samo tako cete imati nadu i iscekivanje ispunjenja onoga sto sanjate.

 

BIK

Osecanja su vam pomesana i ne znate tacno sta osecate. Nesto izmedju nade i ostvarenja, nesto izmedju tuge i srece. Pustite  da se slegnu osecanja i dajte vremenu da ucini svoje. Mozda ce ono sto sanjate da postane vasa najlepsa java.

 

BLIZANCI

Bicete pozitivni i opusteni, pa vam slede lepi dani. Mada nesto zelite da resite sto pre, necete to pokazivati pred drugima. Vreme je da se okrenete boljim koracima, a jedan ce vas uciniti srecnim. Sledi vam i novcana nagrada na koju i ne racunate. Vasa sreca ce potpuna. Dani koji dolaze menjaju mnogo toga.

 

RAK

Ne morate vise da sanjate i zelite samo jedno. Ovih dana ce se ispuniti vas san i necete moci verovati. Bice to prelepa java i vasa je sreca ocigledna. Nemojte misliti da sanjate svoj san, on vam se ispunjava. Vreme je da se zna  da su ovo vasi dani i vase vreme.

 

LAV

Ljubav jedne osobe mogla bi se dovesti u pitanje. Od vas se ceka da se izjasnite sta dalje. A od nje svakako da vas ceka izjasnjenje, jer se mora izjasniti. Ne dajte da vas vise zamajava i da ne znate na cemu ste. Ili ste u vezi ili niste, ili vas voli ili vas ne voli! Niko nije vredan da vas cini neodlucnim. To ce vam naredni dani i dokazati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Srce vas vuce da se pokazete  da ste zaljubljeni i da to iznesete jednoj vagi. Zasto da cekate da se vase srce okrece drugoj osobi. Ne gusite osecanja, vec ih iznesite, pa cete znati sta ocekivati. Pred vama je istina, java kakvu ste sanjali. Ovo ce biti stvarni dani vase srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2