Nedelja,ponedeljak,utorak:Ne sanjate,ovo ce biti stvarni dani vase srece!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ne sanjate,ovo ce biti stvarni dani vase srece!

2023-11-04 0 By Admin

VAGA

Vama se desava da ste primetili da vas neko gleda. I ma kako da tece vreme, nikako da vam pridje. Mozda ce bas ovih dana iznenaditi. I vama je simpaticna, pa ni vi ne gusite osecanja. Preduzmite nesto da se vasa osecanja ne ugase na samom pocetku.

 

SKORPIJA

Idete napred punim korakom, a to govori da su ovo stvarni dani vase srece! Neke stvari jos ne mozete da poverujete i mislite da su san. Ne bojte se ovo je samo lepa stvarnost i vreme je da se radujete. Dugo ste i plakali i patili da niko ne vidi, niti da ko sazna.

 

STRELAC

Vasa sreca je da ste spremni da se nosite sa svojim obavezama. Vasi zadaci nisu laki, ali se trudite. Jaki ste i uporni i to vam govori da cete i ovih dana ici za necim vaznim. Kod vas nema odustajanja i to vam je najboja osobina. Ono sto ste zacrtali, to cete ostvariti po svaku cenu.

 

JARAC

Ljubav vam se mesa u obaveze i skoro da ste se zapetljali. Ovih dana cete shvatiti da ste se zaljubili. Misli vam lete ka jednoj osobi i to vam odvlaci paznju sa obaveza. I dok srce kuca trista na sat, vreme je da razdvojite ta dva vazna polja. Nadjite neku sredinu. Neka vam oboje bude prioritet, ali svako za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Osecate se nemocno da ucinite bilo sta. Rado biste da opet povlacite neke svoje poteze. Da cinite sta vam volja i da bude po vasem. Bili ste autoritet jednoj osobi, ali vise niste, i to vas boli.Ovih dana cete se suociti sa svojom pozicijom. Doslo je do promene uloga i morate se sa time pomiriti.

 

RIBE

Svesni ste nekih situacija koje ne mozete da promenite. Ucinite sve da to prihvatite, makar i nevoljno. Vase srce vas vuce na jednu, a razum na drugu stranu. Bilo kako bilo, sada cete moci da se odlucite na razumna resenja. Morate se suociti sa cinjenicama.

Stranice: 1 2