Bivsa ljubav se vraca u zivot ovih zodijaka do kraja novembra!

Bivsa ljubav se vraca u zivot ovih zodijaka do kraja novembra!

2023-11-06 0 By Admin

VAGA

Moracete da se trudite da svedete neke nezavrsene racune. Od vas se ceka da budete jasni, precizni i konkretni. Resite se jednom na ono sto se od vas i ocekuje. Izjasnite se sta cete dalje i kako resiti ono sto ste zapoceli. Sada vise nece biti stajanja.

 

SKORPIJA

Do kraja meseca biste mogli biti iznenadjeni. Vasa bivsa ljubav se vraca u vas zivot. Bice to susret koji ce da zaprepasti oboje. Usmerite se na taj susret i vasa ziva osecanja. Ono sto je bilo, bilo je, sada se okrenite jedno drugome. Krenite od nule.

 

STRELAC

Vasa sreca je nesto sto se moze  skoro desiti i racunajte na to. Moracete biti uporni da ucinite sve da trenutnu srecu zadrzite. Cuvajte je i negujete jer ce to ciniti i druga strana. Budite srce uz srce, i sve sto je u ime ljubavi, nemojte oklevati da ucinite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Jedna ce vas osoba naterati da joj pokazete osecanja. Zaljubljeni ste, ali ce se vasa osecanja ugusiti u cekanju da joj to i priznate. Budite otvoreni, ucinite sve sto je do vas. Pustite srcu da vas vodi do nje da joj otkrijete sta vam je na srcu. Neke misli vas vuku u buduce dane.

 

VODOLIJA

Samo ce vase obaveze da budu vazne i vas prioritet do kraja meseca. Mozda biste mogli i da se drugacije nosite sa obavezama. U necemu se drzite plana, a u necemu i ne morate. Uvek radite vredno, ne zaostajete nikada. Zato se malo i osvrnite oko sebe. Zivot tece i prolazi i nije sve u poslu.

 

RIBE

Mozete se kladiti da ovo nije najbolji nacin da se posvetite poslu. Vreme je da se radujete i da ne dozvolite da vas niko ne remeti. Napravicete plan rada tako da vam se nece bas sve svoditi na posao. I vi ste zivi  covek i morate se malo odmoriti. Vreme je i za emotivno polje da se popravi.

Stranice: 1 2