Vaga i Vodolija:Ako treba, zivotom brane ono sto vole!

Vaga i Vodolija:Ako treba, zivotom brane ono sto vole!

2023-11-07 0 By Admin

 VODOLIJA

Znak ste koji zna sta hoce ali i kako da to dobije. Ono sto vama pripada to je samo vas, i jako ste opasni kada samo i posumnjate da neko zeli da vas ugrozi na bilo koji nacin.

Imate petlju da kazete istinu cak i onda kada znate da ona moze da vam slomi srce. Vazno je da imate na umu da treba da ostanete to sto jeste i da bas nikada ne treba ni da pomislite na to da se menjate. Onaj ko vas voli ce vas svakako voleti takvi kakvi jeste jer nema sumnje da kao takvi vredite mnogo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi neko ko ne odustaje ali ko dobro zna da zakljuci kada je u necemu preterao. Jako su teske i retke situacije kada vi odlucite da nekome okrenete ledja. Da mu kazete zbogom. Ali, kada se to desi onda je to za sva vremena jer vi nikada ni ne pomisljate na to da oprostite onom ko vas je izdao.

Niko na svetu tako ne trpi ali kad vam pukne film vi ste neko ko krene dalje i ne osvrce se. Pa cak ni u slucaju kada je to osoba koju volite toliko da ne mozete bez nje da zamislite svoj zivot. Nemojte nikada odustati od svojih planova vec budite ono sto jeste. Kraljevi svog zivota.

Stranice: 1 2