Blizanci i Jarac:Oni su pravi dar od Boga i andjeli na zemlji!

Blizanci i Jarac:Oni su pravi dar od Boga i andjeli na zemlji!

2023-11-08 0 By Admin

JARAC

Vi ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Imati vas u svom zivotu znaci imati nekoga ko ce biti odan, veran, nekoga ko ce voleti svim srcem… Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi osoba koja daje  svoju dusu za one do kojih mu je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nema nimalo sumnje da ste dar od Boga i da su pravi srecnici oni koji vas imaju u svojoj blizini. Vi cuvate ono sto imate i uvek ste bili i ostali odani i verni. Nemojte nikada zaboraviti cinjenicu da ste znak koji ide ka svom cilju i da zapravo mozete mnogima da posluzite kao primer. Vas zivot nikada nije bio lak ali vi nikada niste ni bili osoba koja ocajava vec ona koja daje sve od sebe. Imati vas u svojoj blizini znaci imati nekoga ko ce uvek biti andjeo cuvar onih do kojih mu je stalo.

Sa vama ponekad nije lako jer ste znak koji ima petlju da kaze sta je ono sto misli, ali vi ste takvi. Iskreni ste, emocija vam je uvek na prvom mestu i niko na svetu ne ume  da voli na nacin na koji umete vi. Ostanite uvek takvi i nemojte nikada dozvoliti da vas neko menja… Na ovaj ili onaj nacin. Vi ste osoba koja ima stav i koja nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Emocije su vam na prvom mestu. Pravi ste primer da postoje ljudi koji vole svim srcem.

Stranice: 1 2