Petak,subota i nedelja donose srecne promene za ove zodijake,a jednom neocekivani novac!

Petak,subota i nedelja donose srecne promene za ove zodijake,a jednom neocekivani novac!

2023-11-09 0 By Admin

VAGA

Tri dana koja su pred nama donose pravu ljubav. Moguce je da cete vi doci do svog cilja i dobiti mogucnost da ostvarite svoje velike zelje. Sada je doslo pravo vreme da se fokusirate na svoje zelje i svoje srce. Pustite neka vas srce vodi jer nema nimalo sumnje da slede dani tokom kojih cete moci da kazete da ste voljeni.

 

SKORPIJA

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vas voli i ko ima velike planove i ocekivanja kada ste vi u pitnaju. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je najboljen resenje da budete iskreni. Ako vam je stalo, sve je u redu, ali ne smete ni u kom slucaju nikome davati laznu nadu.  Vazno je da se spremite za promene.

 

 

STRELAC

Vrlo je moguce da ce doci do promena na koje niste spremni. Slede vam tri dana tokom kojih cete moci da kazete da vam je neko svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Uz samo malo truda vi bi ste mogli da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Vazno je da znate sta je ono sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo i da vas ujedno podsetimo jeste da je bitno da razmislite o svmeu. Postoji neko iz vase proslosti ko bi zeleo sa vama jos jednu sansu. Nemojte odustajati od onog sto naumite vec pustite da vas vodi vase srce. Bitno je da ni u kom slucjau ne marite ta tudja misljenja jer je vazno da znate sta je ono sto vam zapravo za srecu treba.

 

VODOLIJA

Bitno je da kazemo da je doslo vreme za srecu. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sledi vam velika sansa za srecu, i mogucnost da upoznate  nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Moramo da kazemo da je bitno da naredna tri dana ne donosite ishitrene odluke vec da u svemu budete umereni.

 

RIBE

Petak, subota i nedelja mogu da donesu niz promena u vasem zivotu. Razmislite o tome. Doci ce do toga da se uverite u neciju ljubav. Ali, isto tako, mogu da uslede i neka pomirenja na koja mozda niste spremni. Ali, ljubav postoji, i to je jedino sto je iskreno vazno i bitno.

Stranice: 1 2