Vodolija i Ovan: Blago onima koje zavole, i tesko onima koji ih povrede!

Vodolija i Ovan: Blago onima koje zavole, i tesko onima koji ih povrede!

2023-11-09 0 By Admin

OVAN

Vi ste jedna plemenita dusa i blago je onima koje zavolite!

Suvise ste plemeniti i dobri, da je blago onima koje vi zavolite. Ipak sa druge strane mozete biti i neprijatni za one koji bi vas povredili. I tu se vasa dobrota stavlja  u prvi plan. Onaj ko iskoristi i pogazi vasu dobrotu, jednako je los u vasim ocima. Zato cinite bas sve da se oko vas nadju uvek neki dobri ljudi. Vazni i odgovorni, savesni kakvi ste i vi.

Za vas se lome mnoga srca i blago je onima koje zavolite. Oko vas se lome mnogi da se nadju u vasoj blizini. Imate mnogo onih koji su u vas zaljubljeni, a vi ste tako  ravnodusni. Vi niste avanturista. Vodjeni ste samo svojim srcem i onim sto je u njemu. A u vasem srcu stoji samo jedan lik, odvojen od svih. Jedan lik  koji je opcinio vase bice i zauzeo mesto u vasem srcu.

Kad volite, volite verno i beskrajno. I nema onoga sto ne biste ucinili za svoje voljeno bice. Verni ste i nikada ne biste povredili osobu koja vas voli i koju volite vi. Sve dok ste u vezi i dok ima ljubavi. I dok ste u vezi, zaklinjete se uvek samo na vernost i postovanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Suvise ste vredni i radite previse. Mogli biste raditi i malo manje, ali  se trudite uvek da budete ozbiljni i odgovorni. Nekada kazu da ste vencani za svoj posao,ali samo zelite biti nezavisni. Svom voljenom bicu  zelite samo da obezbedite bas sve da uziva.I da ste je dostojni podjednako, kao i ona vas.

Stranice: 1 2