Ako cekas poruku od osobe do koje ti je stalo:Evo da li ce ti se javiti!

Ako cekas poruku od osobe do koje ti je stalo:Evo da li ce ti se javiti!

2023-11-11 0 By Admin

VAGA

Konacno ce i za tebe doci lepsi dani.To je ono sto moramo da kazemo. I izvesno je da ces u danima koji su pred nama dobiti ono sto zelis. Nekome je do tebe stalo i samo je pitanje dana kada ces to i da shvatis.

 

SKORPIJA

Ono sto moramo da  kazemo jeste da je vrlo vazno da naglasimo da su pred tobom dani kada ces imati priliku da promenis neke stvari u svom zivotu. Sto se ljubavi tice, moras da imas na umu da je vazno da krenes dalje.Vreme je za neke nove susrete.

 

 STRELAC

Konacno ces moci da kazes da si dobio ono sto zelis. Dakle izvesno je da ce stici poruka koju zelis. Osoba o kojoj mastas je dugo pokusavala da te zaboravi ali ono sto moramo da  kazemo jeste da je nekome iskreno stalo.

 

 JARAC

Vrlo je vazno  da kazemo da dugo cekas poruku ili bilo kakav signal od osobe o kojoj mastas. Ali ono sto moramo reci jeste da se to nece desiti. Ona je prema tebi ravnodusna i to je ono sto je izvesno i zato moras da skupis snagu da krenes dalje.

 

VODOLIJA

Konacno ces u danima koji su pred nama moci da se uveris u to da te neko voli. Dakle cini se da ce konacno sreca uci u tvoj zivot. Samo nemoj ni u kom slucaju da dozvolis da ti bilo ko kreira zivot. Posveti se sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ces dobiti ono sto zelis. Uskoro ce doci do promena na polju tvojih emocija. I sigurno je da ces moci konacno da kazes da si dobio priliku da se neke tvoje zelje ostvare.

Stranice: 1 2