Naredna tri dana:Osoba do koje vam je stalo iznenadice vas da necete moci da poverujete!

Naredna tri dana:Osoba do koje vam je stalo iznenadice vas da necete moci da poverujete!

2023-11-11 0 By Admin

VAGA

Za oko ce vam zapeti osoba koja ce vas opciniti lepotom. Mada necete polagati nade da imate sanse, ipak ce vas pogledati. Delovace kao da vas zeli u svojoj blizini, i samo trazi vas znak. Osmelite se i dajte joj maloza pravo da vam se nasmesi. Na jedan osmeh cete osvojiti jedno drugo.

 

SKORPIJA

Vasa sreca ce se ocitati samo kroz vasu zaradu. Sa vase strane ce se i vasa tuga ogledati u vasoj neuzvracenoj ljubavi. Vreme je da se vase srce ohrabri i da udjete u novui vezu. Ovo su dani da okrenete novu stranicu zivota i prihvatite jedno lepo poznastvo.

 

STRELAC

Ne idite ako niste spremni za nove korake i nove pokusaje. Ona koja vam se svidja je mnogo zahtevna osoba. Zelece da je uverite u svoja osecanja i da se na sto nacina pokazete kao njen dostojni partner. Ovih dana razmislite da li se tu radi o njenoj ljubavi ili njenoj sujeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bicete na ivici nerava a to ce vas znatno uzbuniti. Necete se moci  lako snaci sa svojim mislima. Od vas se samo ceka da se okrenete svojim resenjima, ne cekajuci sta ce drugi resiti. Ono sto od vas ocekuje neko, nema veze sa vasim neraspolozenjem. Osecate da ste zaljubljeni ali ste stidljivi.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni sta vas ceka, a moracete se suociti ovih dana. Sto se vas tice vi ocekujete mnogo, ali cete znati  da to i pokazete. Od vas se ceka da budete spremni da se suocite sa nekim cinjenicama. Za vas nista strasno, ali nece vam bas biti prijatno.Ali navikli ste i na lepa i losa iznenadjenja.

 

RIBE

Vreme je da se radujete novim danima jer vam donosi nesto lepo. Osoba do koje vam je stalo, iznenadice vas necim. Da li ce to biti poklon ili izlazak na staro mesto, tek cete videti. Ali da ce vas njena paznja usreciti, to hoce svakako. Od vas se ocekuje da uzvratite za ljubav, ljubavlju od srca.

Stranice: 1 2