Tokom naredna 72.sata:Jedan znak ce imati srece kada je novac u pitanju!

Tokom naredna 72.sata:Jedan znak ce imati srece kada je novac u pitanju!

2023-11-14 0 By Admin

VAGA

Cekaju vas sati velikih obaveza a vi gledajte da ih otaljavate na vreme.Neka budu u roku, i neka vam se posreci da zavrsite i pre vremena.Cekace vas jedna odredjena osoba koja ce zeleti da podeli vreme sa vama.

 

SKORPIJA

Imate srece da vam se okrene kolo srece i da vam slede sati novcane srece. I sami cete biti iznenadjeni svojom zaradom.Vi ste vredno radili dok je vecina oko vas lencarila. Niko nece imati pravo da vas gleda sa ljubomorom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Neko vas zeli da obavesti o necemu vaznom, a nikako da to uspe. I ne slutite da cete cuti neke prelepe vesti. Nesto odavno zelite cuti, ali to krijete u sebi. Konacno eto srece kojom cete biti iznenadjeni vrlo prijatno, ali nenadano.

 

JARAC

Kuda vas vode koraci  koje cinite i sta ocekujete od njih? Mozda je pravo vreme da sebi postavite neka pitanja. I da ucinite neke odredjene korake. Dobro se presaberite i resite se da nadjete neke odgovore na vazna pitanja.

 

VODOLIJA

Osecate da vas nista nece, ni neka sreca, niti koraci.Kao da su se smenile  neke odredjene uloge.Od vas se ceka da budete odlucni i da cinite  sve sto je do vas. Mozda morate da prihvatite novu ulogu.

 

RIBE

Vreme je da se resite dileme u kojoj cete se naci. Budite mudri i pokazite razum kao i uvek.Od vas se ocekuje da jednoj osobi  ocitate lekciju. Odavno vas  ogovara a da joj niste dali nikakvog povoda. Vreme je da se radujete i da budete svoji. Ne dajte se tracevima. Ovog puta cete imati srece.

Stranice: 1 2