Ljubavni horoskop za naredne dane: Ljubavna bura ce nastupiti u necijem zivotu…

Ljubavni horoskop za naredne dane: Ljubavna bura ce nastupiti u necijem zivotu…

2023-11-16 0 By Admin

VAGA:

Misli vas vuku prema jednoj   osobi a plasite se da delujete. Ponese vas osecaj da budete neko ko ce to pokazati na delu. Uvek vas neko ili nesto obeshrbri, pa se povucete. Sve je do vas, ono sto zelite, to morate sami ostvariti, sa strahom ili bez njega!

 

SKORPIJA:

Misli vam hitaju ka jednoj devici koja je puna tuge. Jos je drzi nostalgija zbog veze koja je ostala u proslosti. Zelite joj biti uteha i ljubav, i ljubavlju brisati suze. Svaki naredni dan cete joj uciniti lepsim i srecnijim.

 

STRELAC:

U vama tinja bura emocija ali cete se truditi da je stisate. Imali ste mnogo brodoloma koji su do sada prezivljavali buru. Ali ova, emotivna bura, izbacice vas sa koloseka.   Ovih dana cete pokusavati da se vratite u kolotecinu.

 

JARAC:

U narednim danima slede vam dobro raspolozenje i drustvo. Bice to dani za odmor i opustanje, puni lepih trenutaka. Jedno novo lice ce uneti svetlost u vas zivot. I donece novi smisao vasem zivotu i svrhu vaseg postojanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA:

Vasa situacija se stisava ali ce se ovih dana opet uzburkati. Doci ce do svadje, a svadja ce se pretvoriti u pravi brodolom. Vasa ga  zajednica nece pretrpeti i raspascete se kao kula od karata. A da ce tako biti, bili ste ubedjeni, kad -tad!

 

RIBE:

Onaj ko ce vas poneti ka oblacima, bice jedna vaga. Zaljubicete se kao nikada a ta osecanja ce vas nositi sve dalje i visocije. Bice to nesto sto nikad ranije niste osecali, a sto ce se u vama probuditi sada. Dani koji dolaze donece vam more radosti, smeha i sitnih stvari koje srecu cine.

 

Stranice: 1 2