Tarot karte i upozorenja za svaki znak do kraja godine!

Tarot karte i upozorenja za svaki znak do kraja godine!

2023-11-20 0 By Admin

VAGA

Moramo da naglasimo da su pred vama dani kada ce sve biti moguce.Izvesno je da nema nimalo sumnje da ce ostatak ove godine za vas biti jako lep. No, tarot karte nose upozorenje da je vazno da ne gledate u proslost.

 

SKORPIJA

Jedan rak je iskren prema vama.To je ono sto je vrlo vazno. Savet koji imamo za vas jeste da treba da slusate glas svog srca jer ono dobro zna sta je za vas najbolje. Nemojte odustajati od onog sto zelite ni u kom slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da vam sledi period za srecu i period kada ce mnoge vase zelje da se ostvare.To je ono sto moramo reci. Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto  zelite jer je vrlo moguce da cete doci do cilja.

 

JARAC

Vrlo je vazno da naglasimo da tarot karte za vas imaju  upozorenje. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu svoje emocije pokaze i dokaze.  U danima koji su pred nama cete shvatiti o kome je rec.Dajte toj osobi sansu.

 

VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce vama ostatak ove godine biti jako lep. To je ono sto je bitno. Nemojte odustajati od svojih namera i planova. Cekali ste dugo na srecu ali ona je konacno na korak od vas.

 

RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da je jednom lavu stalo do vas i da cete u danima koji slede shvatiti da je iskren.   On je neko ko bi itekako mogao da vas usreci. Imajte to na umu i nemojte odustajati od onog sto naumite.

Stranice: 1 2