U sedmici kojom se zavrsava novembar i pocinje decembar slede neka magicna desavanja!

U sedmici kojom se zavrsava novembar i pocinje decembar slede neka magicna desavanja!

2023-11-25 0 By Admin

 VAGA

Vazno je da ne obecavate  ono sto niste u stanju da ispunite. To je ono sto moramo da naglasimo. Samo je bitno da se ne ponasate prema drugima onako kako ne bi ste zeleli da se neko ponasa prema vama.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ovo ce biti jako lep period i to je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam novi pocetak i nema nimalo sumnje da ce sreca doci u vas zivot. Konacno ce i vama  krenuti na bolje.

 

 STRELAC

U sedmici koja je pred nama vi cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. To je ono sto je izvesno. Ovo ce biti dani kada cete mozda cak i upoznati osobu koja ce promeniti vas zivot…

 

 JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je on prema vama vise nego iskren. Zivot nije lak, ali vi bi ste uz njega mogli da ostvarite svoje velike zelje.

 

 VODOLIJA

Konacno ce i vama krenuti na bolje. Imajte na umu da ce u ovoj sedmici doci do toga da saznate da niste svoje srce dali pogresnoj osobi.  Posle niza promasaja,konacno  je vase srce odabralo osobu koja je prava.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da cete vi u ovoj sedmici imati mnogo srece.Istina je da ste sve uradili za jednog raka i da je samo pitanje dana kada cete doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Slusajte svoje srce.

Stranice: 1 2