Blizanci: Oni su casni i posteni,i sve sto imaju postigla su radom i trudom!

Blizanci: Oni su casni i posteni,i sve sto imaju postigla su radom i trudom!

2023-11-26 0 By Admin

Blizanci, casniji od svih i posteniji od vecine zodijaka ubrajaju se u one najbolje znake!

Nevazno je ono sto se radi u okolini, vama je vazno ono sto se desava kod vas. Ne znate biti ljubomorni i ne mrzite nikoga. Umesto da pokazete osecaj ljubomore, vi ste ponosni. Ponosni ste na svoje vazne prijatelje, na one koji su uspeli i sa kojima ste u istoj ravni.

Vi volite kada se nadjete u drustvu u kojem rado hvalite prijatelje. O njihovom uspehu pricate sa ponosom, kao da se radi o vama. I bas kao da se radi o vasem uspehu.To je samo znak da ste po proceni redak prijatelj. Da ste redak primer prijatelja koji se retko nalazi. I da je velika sreca, ali i cast, imati vas za prijatelja.

Kao kolega ste takodje neko za pozeleti.  Ali sto se posla tice tu ste malo i strogi. Moraju da vladaju red i disciplina kada se radi.  Kod vas nema odlaganja, niti  pomeranja rokova.Tu ste strogi prema svima podjednako. Ni sebe ne stedite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Dama blizanac je dosta nezna i osetljiva. Ipak ni sama nije svesna koliko je mentalno jaka. Za ljubav voljene osobe ce da ucini sve sto je u njenoj moci. Nema onoga sto nece da cini da popravi svoje emotivno  stanje i da srecom ispuni emotivno polje!

Gospodin blizanac je dosta jaci, ali lako se naljuti. Ne trpi lazi i nepravdu, i tu cesto bude ljutit. Nikada se ne miri sa lazima, pa voli da bude i povredjen, nego izigran. Uporan i vredan,  spreman je  bude povredjen, nego da zivi u laznoj nadi. Blago onima koje ga imaju za partnera jer voli nesebicno.

 

Stranice: 1 2