Naredna tri dana:Neki ce se znaci radovati sreci,a jednog cekaju suze!

Naredna tri dana:Neki ce se znaci radovati sreci,a jednog cekaju suze!

2023-11-26 0 By Admin

VAGA

Nesto vam se nije ostvarilo onako kako ste zeleli da bude. I to je dovoljan razlog da se osecate kao da su vam potonule ladje. Osmelite se da ucinite nesto da popravite ono sto mozete.Nemojte da se predajete pre izgubljene bitke.

 

SKORPIJA

Osecate da vam je krenulo a da ni sami niste svesni. Zato planirate mnogo toga unapred. Nemojte nista da cinite i planirate  kako ste zamislili. Prepustite se toku stvari  i neka se sve  kocke sloze. Dan za danom ide uzlaznom putanjom.

 

STRELAC

Bicete uporni da isterate svoje jer ste  uporni sta god zelite. Sada ce vas neko obeshrabriti u vasim namerama. Ne smete mu dozvoliti da vlada tako kako misli da moze. Ne slusajte nikog, samo sledite srce do cilja. Ako tako postupite, cilj ce biti ostvaren.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Necete biti spremni da se  okrenete od one koja vas igniorise. Deluje kao da ste zaljubljeni u pogresnu, ali nemojte odustati. Vasa osecanja vas vode napred i ne smete ih gusiti. Bolje je pokusati sve, nego odustati na prvoj prepreci.Ne budite onaj koji odustaje!

 

VODOLIJA

Pocinjete da pricate nesto suprotno svojim principima.Zasto to cinite, to znate samo vi. Takvim cete stavom da iznenadite sve oko sebe, jer to niste vi. A vi cete shvatiti da je ovo moralo da se ucini, kako bi se stisale bure. Bure  kojima ste sami doprineli, a razmislite cime!

 

RIBE

Idete ovih dana  sigurno ali polako  svojoj sreci. Niste ni slutili da ce vam se posreciti, posebno sa onom koju volite. Niste ni sanjali da ce bas ovi dani biti dani koji ce ozvaniciti vasu vezu. Znajte da je na pomolu vasa idealna veza i sreca o kojoj ste sanjali.

Stranice: 1 2