Naredna tri dana:Neki ce se znaci radovati sreci,a jednog cekaju suze!

Naredna tri dana:Neki ce se znaci radovati sreci,a jednog cekaju suze!

2023-11-26 0 By Admin

Neki ce se znaci radovati sreci, a jednom ce potonuti ladje!

OVAN

Naredna tri dana donose promene. Vec ste od onih sto se  trude da ucine bas sve sto je do njih. I opet vam ne ide sve kako treba. Vreme je da vase srce pocne izjasnjavati mnogo konkretnije. Ne dozvolite da budete zavedeni, pa ostvaljeni.Vreme je da licno procenite stvari.

 

BIK

Nece vam se bas posreciti a vreme bi bilo tome bas. Nije sve bas onako kako izgleda, ali se trudite da bude bolje. Za vas je ovo novi pocetak i vreme je da date sve od sebe.ako ne zelite, izjasnite se i ne ulivajte drugima laznu nadu.

 

BLIZANCI

Pravi su dani da se radujete sreci jer cete imati i razloga za to. Jedno novo lice ce vam dati sve  sto zelite. Svakako je to osmeh koji vam je dugo nedostajao. I ona pozitivna energija koja ce vas obuzeti. Naredna tri dana ce doneti niz desavanja.

 

RAK

Sve sto vam se desava jeste da su vasa osecanja pomesana. Niste bas sigurni sta tacno hocete, sta je ono sto zelite. Od vas se ceka da se izjasnite. Vreme je da razdvojite svoje zelje na jednu stranu. Zelje su jedno, a mogucnosti su drugo. Naredna tri dana mogu da promene sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ljubav vam je jaca strana koju ste  stavili na prvo mesto. Samo jedna osoba vam je zauzela srce i jedino o njoj mislite. Nece vas neke  druge teme, jer zelite znati na cemu ste sa njom.Zahtevacete da se i ona izjasni.

 

DEVICA

Ovih cete dana biti suvise emotivni. Imacete razloga da se radujete sreci jer ce vas neko iznenaditi. Vreme je da budete spremni da se okrenete sebi i svojim zeljama. Vreme je za prijatna iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2