Skorpija i Ovan:Oni su kao magneti-osvajaju na svakom koraku!

Skorpija i Ovan:Oni su kao magneti-osvajaju na svakom koraku!

2023-11-26 0 By Admin

Danas vam pricamo o skorpiji i o ovnu. O dva znaka koja se razlikuju od svih.

 

 SKORPIJA

Skorpije su posebne. One imaju stav, imaju dusu, znaju sta je ono sto hoce i kako da to dobiju. One su kao magneti. Svesne su svoje lepote i svoje harizme i nema nimalo sumnje da su ovo osobe koje se izdvajaju na svaki moguci nacin. Odane su, verne i jako lepe, ali im ta lepota cesto bas i ne pomaze u zivotu.

Ono sto svakako jednu skorpiju izdvaja od ostalih je ta njena velika iskrena dusa. Dakle, to sto skorpija zna da oprosti i sto nema sumnje u ton da ume da voli kao retko ko na svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo nije zodijak koji se olako bilo kome poverava, a kamoli lako ulazi u vezu ili u brak. Ali, kada se zaljubi, kada zavoli, skorpija daje sve od sebe ne bi li tu osobu usrecila. Istina je da su skorpije kao magneti i da se  izdvajaju u gomili. Samim tim i ne cudi sto uvek imaju jako mnogo emotivnih ponuda. Treba da kazemo da su odane i da nikada od jedne skorpije necete doziveti da vas prevari ali ni da vam preko prevare predje.

Bitno je da naglasimo da je skorpija osoba od poverenja. Reci ce vam istinu ma koliko da ta istina bila bolna ali ce isto tako ocekivati da istinu i cuje. 

Ono sto je najveca istina vezana za ovog zodijaka je ta vernost kojom skorpija zraci. Ukratko, iako su ove osobe kao magneti i iako mnogi  pokusavaju da ih osvoje… Kada skorpija nekoga voli, verna mu je svim srcem, pa cak i kada nije sa tom osobom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2