Jarac i Bik: Mnogi im se dive zbog lepote i hrabrosti koju imaju!

Jarac i Bik: Mnogi im se dive zbog lepote i hrabrosti koju imaju!

2023-11-26 0 By Admin

 Jarac i bik. Dva zodijaka sa kojima je jako lepo, ali sa kojima moze biti i jako tesko. Sve je na vama, sve od vas zavisi.

 

 JARAC

Vama se ljudi dive. Dive vam se jer ste znak koji u zivotu ima petlju. Ima petlju da kaze sta je ono sto misli, sta oseca, jer ste znak koji je navikao da se bori za ono do cega mu je stalo. Mozda ste cak i jedini znak zodijaka koji ima petlju da kaze sve sto oseca, a isto tako, znak koji ce priznati i ako prevari. Vi ste znak koji slepo slusa svoje srce, i ide kroz zivot tako sto cini onako kako mu srce nalaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da se nekada zbog toga pokaje ali ono sto moramo da kazemo jeste da ipak bas nikada ne odustaje od svojih ciljeva.Ovaj znak je pravi prijatelj. Itekako ume da cuva tajne ali moramo da kazemo da ocekuje i da drugi cuvaju njegove. Sve ostalo je samo na vama.

Vazno je da kazemo da je jarac znak koji je spreman da se bori za ljubav ali mu nikada nece pasti na pamet da pozeli ono sto je tudje. On cuva ono sto ima i cuva ono sto mu pripada. Dakle, ono sto je njegovo ce cuvati svim srcem. Ono sto mu pripada je samo njegovo i nicije vise i to je najveca moguca istina.

Vazno je da dodamo da se ovnu mnogi dive zato sto ima lepotu koja osvaja na svakom koraku. Ali, iako ima mnogo emotivnih ponuda… Kada se zaljubi, kada zavoli… Onda ne vidi dalje od nje i potpuno joj je posvecen.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2