Precizan horoskop za dane pred nama:Ova dva znaka ce dobiti  ono sto dugo cekaju!

Precizan horoskop za dane pred nama:Ova dva znaka ce dobiti ono sto dugo cekaju!

2023-12-03 0 By Admin

 SKORPIJA

Jedna osoba vas je jako povredila. Slomila vam je srce. Voleli ste je  najvise na svetu a ona se usudila da vas slaze. Da vas povredi. Da se igra sa vama na svaki moguci nacin. 

Ali, znate sta? Postoji pravda. To je poruka koju imamo za vas za dane koji su pred nama. Jer, ta osoba ce doziveti od nekoga drugog ono sto je ona uradila vama. Vi cete se uveriti u to da karma i pravda zaista postoje.

A dok ona bude patila, u vas ce zivot uci jedna posebna osoba. To nece biti ljubav na prvi pogled, ni nista slicno tome.  Jednostavno ce doci do toga da upoznate nekoga sa kim ce vasa dusa da se prepozna. Oseticete se kao da ste konacno pronasli drugi deo svoje duse, svoju dutu polovinu. Nekoga sa kim cete moci da pricate o svemu i da  pri tome znajte da vas ta osoba razume.

Moramo da kazemo da ce trebati neko vreme da se medju vama rodi ljubav. Ako se to uopste i desi. No, kako god da bilo, ta osoba ce uneti mir u vas zivot. Vratice vam veru u emocije i dokazati da na svetu jos postoje dobri ljudi.

To mozda nece biti vasa srodna dusa  u  emotivnom smislu… Ali, to svakako hoce biti osoba sa kojom cete biti na istim talasnim duzinama. Osoba koja ce vas razumeti, osoba koja ce vam biti odana i verna i koja ce tacno znati sta je ono sto vam treba. Moze srodna dusa da vam bude i prijatelj, i clan porodice, ne mora to da bude vas emotivni partner. Najvaznije je da ce u vas zivot uci neko ko ce tacno znati sta je ono sto vam treba.

Stranice: 1 2