Skorpija i Strelac:Pravim ljudima poklone raj,losim pokazu pakao!

Skorpija i Strelac:Pravim ljudima poklone raj,losim pokazu pakao!

2023-12-03 0 By Admin

 

STRELAC

Ako imate kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku onda imate i nekoga na koga mozete da se oslonite. Ne postoji osoba koja je spremna da bude bolji prijatelj od strelca jer je ovo neko ko svima moze da posluzi kao primer.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za one koje voli on ce uraditi sve, ali isto tako, one sekunde kada mu slomite srce, kada ga povredite… Ocekujte da ce  vam vratiti milo za drago brze nego sto mozete da zamislite.

Ono sto je dalje jako vazno da kazemo jeste da je ovom znaku jako vazno da ima kraj sebe prave ljude. Ali, i da ima potrebu da ima dovoljno novca za svoje licne potrebe i za svoj zivot.

On nije znak koji ce pricati da je vazna samo ljubav. Naravno da jeste, ali je vazno i da imamo novca za normalan, svakodnevni zivot. Vazno je reci da se ponasa prema ljudima onako kako se oni ponasaju prema njemu.

Strelac nije znak koji prvi pocinje svadju. On pokusava da resi sve mirnim putem…Ali kada odluci da ode, kada ga neko toliko povredi… Bas niko na svetu ne moze da ga ubedi da se predomisli, da odustane. Oni koji ga izgube vecno zbog toga zale. On je za primer drugim ljudima.

Stranice: 1 2