Tokom narednih dana:Rak srecan,Lav se kaje,Strelcu sledi nova sansa…

Tokom narednih dana:Rak srecan,Lav se kaje,Strelcu sledi nova sansa…

2023-12-05 0 By Admin

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete tokom narednih dana  saznati da je sreca na vasoj strani. Nema nimao sumnje da ce sreca doci u vas zivot i da ste je vi i zasluzili. Ako patite zbog osobe iz proslosti sada je pravo vreme da joj to i kazete.

 

SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko ko dugo krije svoje emocije iz razloga sto se plasi vaseg odbijanja. Ono sto moramo da kazemo jeste da  bi ste toj osobi  trebali da date priliku. Neko je iskren prema vama.

 

STRELAC

Ovo ce biti dani  kada nista nece biti isto u vasem zivotu. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko zna sta zeli i ko je spreman da se bori da  vam dokaze na delu sve sto prica.  U pitanju je osoba koja dobro zna sta je ono sto zeli i koja  nece odustati.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli iznad svega i nema nimalo sumnje da bi ste toj osobi  trebali da date sansu. Ona je prosla mnogo toga i ni u kom slucaju nece odustati od onog sto naumi, a to ste vi. To se  zove iskrena emocija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da cete tokom narednih dana imati priliku da ostvarite jednu veliku zelju. Ako postoji neko do koga vam je stalo, sada je pravo vreme da mu to i kazete.   Bicete jako raspolozeni u danima koji slede.

 

RIBE

Vazno je da nema nimalo sumnje da cete  morati da donesete neke odluke.  Od toga koliko budete hrabri zavisi koliko cete srece imati.  Bitno je da znate da ste u situaciji kada neke velike zelje mogu da se ostvare.

Stranice: 1 2