Vaga:Ljubav za 2024 godinu: Godina u kojoj ce prevagnuti vase srce jer sledi prosidba!

Vaga:Ljubav za 2024 godinu: Godina u kojoj ce prevagnuti vase srce jer sledi prosidba!

2023-12-11 0 By Admin

Mada nije godina vage,  za vas ce biti godina srece  jer cete naci pravu ljubav!

Vaga i ljubav u ovoj godini nije bila nesto posebno, ali ce vas iznenaditi u narednoj. Za vas je vreme  da se okrenete boljim koracima. Mada je vase emotivno polje bilo dosta prazno, sada ce da se okrene na bolje.

Osoba u koju ste zaljubljeni i koja je zaljubljena u vas, ima ozbiljne namere. Vi znate da ste dosta vezani i da se volite. Ipak nije vam do novih koraka jer se tu malo ustrucavate. Vreme je da budete odlucni i da se okrenete onome sto se od vas ceka.

Bicete stavljeni pred ultimatum i moracete da se odlucite. Pred vama su novi koraci koje morate uciniti. Bicete iznenadjeni  jednom partnerovom  mislju. I sam ce pozeleti da zna na cemu je sa vama. I ne slutite da vam uskoro cekaju svadbena zvona.

Sve ce da bude do vas i do vasih koraka i vasih odluka, prvobitno do vase odluke. Od vas seceka da saberete svoje misli. Da razmislite o zeljama koje gajite i o tome koliko je vasa veza cvrsta. Da ucvrstite svoja osecanja i da se radujete.

I konacno ce ovo biti godina u kojoj ce da prevagne vase srce. Partner ce vas zapropsiti i vi cete biti iznenadjeni i zaprepasceni. Dacete svoje srce i svoju ruku onome koga volite. I pokazite da ste i ziveli za taj dan. I da ste  konacno srecni jer ste docekali to cemu ste se potajno nadali.

I konacno cete uspeti da spojite svoje sudbine i vezete ih u jednu zajednicku.Sreca vas ceka u godini koja ce biti u vasem znaku.

Stranice: 1 2