Naredna tri dana: Neverovatne sanse Bikovima i Lavovima, Vagama novcana sreca…

Naredna tri dana: Neverovatne sanse Bikovima i Lavovima, Vagama novcana sreca…

2023-12-21 0 By Admin

VAGA

Sledi novcana sreca tokom narednih sati. Bicete iznenadjeni i vreme je da se radujete. Taman ste bili zapali u besparicu i poceli ste se brinuti kako cete se preneti. Bonus koji sledi je nenadan, ali ga dobro i pametno iskoristite.

 

SKORPIJA

Imate brojne obaveze koje vas cekaju. U momentu vam sve postanu mrske. Ipak kad saberete svoja primanja, u odnosu na primanja vasih poznanika, vi ste srecnik. I sada cete vredno da prionete na rad.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nije vam sve potaman, ali se trudite da to ne pokazete. Prepuni ste obaveza i prosto ne znate kako cete sve postici. Ipak ce vam elan uliti vase srce koje se zaljubilo. I nada da cete imati neverovatne sanse da vam se ljubav uzvrati.

 

JARAC

Srce vas vodi u smeru koji odredjuje vasa osecanja. Osim sto se ceka da vam pridje ona koju volite, vi se pretvarate da ste  ravnodusni. Ocekujte da cete i sami biti iznenadjeni onim sto sledi. Nesto slicno sudbinskom susretu, kada sve ide neocekivano dobro.

 

VODOLIJA

Ovo su dani da se ostvarite na radnom polju i vredno i radite. Jaki ste i uspecete da otaljate vecinu obaveza. Mogli biste sebi da priustite dobro drustvo, a da niste ni svesni da ce vas neko posmatrati sa simpatijom. Retko vam se ukazuju neverovatne sanse, ali sada hoce.

 

RIBE

Imate odredjene planove za ove dane, ali nece vam ici po planu. Zato nemojte ocajavati, nego prihvatite situaciju. Vazno je da prebrodite ono sto vam dodje neplanski. Mozda vas neko posmatra sa strane, da vidi koliko ste jaki da savladate sve. A samo zato sto mu se dopadate.

Stranice: 1 2