Zima je pred nama,a ovim znacima ce zvezde ispuniti ljubavnu zelju!

Zima je pred nama,a ovim znacima ce zvezde ispuniti ljubavnu zelju!

2023-12-21 0 By Admin

 

 LAV

Vama ce ova zima biti sjajna za ljubav. Ako postoji osoba iz proslosti do koje vam je stalo znajte da i ona nije  prestala da  prema vama gaji emocije. Nije to ono od pre, i nije joj stalo  kao nekada ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas iskreno voli.

To je ono sto moramo da kazemo. Imati  vas u svom zivotu  jer ujedno i lepo i tesko jer  ste osoba koja se tesko predaje

. Pogresili ste sto niste cuvali osobu do koje vam je bilo stalo, ali sada vam sudbina daje novu sansu, za jos jedan novi ljubavni pokusaj sa njom. Ako je to ono sto zelite onda se prepustite i uzivajte. No, naravno ne samo to. Jer, bas zato sto znate da ste vi krivi sto se vas odnos zavrsio, vi morate da budete ta osoba koja ce umeti da se izbori da se taj odnos nastavi. Naravno, to podrazumeva promene u vasem ponasanju jer je upravo ono i dovelo do ovakve situacije. Moramo da kazemo za kraj da ta osoba uveliko razmislja o tome da vam da novu sansu…  Ali da to nece olako uraditi. Sudbina vam pruza  veliku sansu za ljubav i za jedan novi pocetak ali samo od vas zavisi hocete li umeti da je iskoristite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ova zima bi mogla biti najlepsi period u vasem zivotu kada je o ljubavi rec, ali vazno je da naglasimo da to nije dovoljno.   Zvezde jesu uz vas ali se sami morate izboriti za ono sto vase srce zeli.

Stranice: 1 2